Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kiábrándultam volna a lányokból, hogy már nincs is erőm ismerkedni, ilyen létezhet?
Igen, létezhet. Általában pár hónapig tart ez a sértődött, "nekem nem kell egy lány sem, mert mind képmutató/anyagias/nagyképű" állapot, aztán újra beindulnak a hormonok és megint bele fogsz vágni az ismerkedésbe.
De az, hogy vannak ilyen időszakok, teljesen természetes. Majd kinövöd, 5-10 év múlva (ha épp nem lesz párod) csak legyinteni fogsz, ha olyan nőkbe botlasz, akik miatt most kiábrándultál a szebbik nemből. Addigra már lesz olyan rutinod, hogy fel sem veszed a hülyeségeiket.
Fogadd el, hogy a nők is minél jobb partnerre vágynak, ösztönök, biológiai programok alapján működnek ők, és mi férfiak is.
Engem például egyre inkább jó pasinak tartanak, de nekem sincs túl nagy kedvem ismerkedni, sz#rok bele az egészbe, majd egy következő életben, ahol jobb körülmények közé, jobb adottságokkal születek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!