Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira kiábrándultam a mai lányokból, hogy már félek ismerkedni, akkor mégis hogyan tovább?
ma 21:13
Nem, te ronda vagy! Belül, nagyon csúnya vagy jellemre. Akkor sem kellenél, ha te lennél a világ legszebb nője.
Azért ábrándultam ki, amit a második lány is megtestesített, hogy kívül szép, de belül ronda szinte minden lány, aki a kevés kivételbe tartozik az meg foglalt már.
Én meg nem tudok számomra külsőre nem vonzó lányokkal járni, próbáltam, de csúnya vége lett. Azóta inkább egyedül vagyok, mintsem olyannal, akit nem tudok még testileg sem kívánni.
ma 21:30
Szívtelenek azokkal a fiúkkal, akik nem jönnek be nekik, lenézik, megalázzák, kihasználják a fiúkat. Megvetetnek egy csomó mindent maguknak, közben csalják a párjukat. Utálatosak, bunkók, önzőek és nem tudnak szeretni igazából egy olyan fiút, aki nem magas, izmos, pénzes, jóképű.
Az a baj, hogy egy elk×rvult társadalomban élünk, ahol mindenki elfojt mindent (szexualitás, érzelem, gondolatok), és senki nem azt éli meg, amit valójában akar. Sajnos ez alól nők sem kivételek. Nem a pénzen, az izmokon múlik igazából a dolog. Ez csak a felszín. Valahol kell a jó megjelenés, jó külső, de nem ez a fontos. Pont ezért párt találni, mert senki sem tudja, hogy mit akar. Mindenki párkapcsolatozni akar, elkezdik, majd rájönnek hogy mégsem akarnak kapcsolatot.
De valahol nekünk férfiaknak is változni kell, és nem csak nyekeregni, hogy ilyen meg olyan az összes nő. Ne hagyd akkor hogy megalázzanak, az a férfi akit megaláznak az hagyja magát.
ma 21:43
Szerencsére én ezt a pénzes dolgot időben tudtam meg, de haveromék nem voltak ilyen szerencsések, viszont engem inkább lelkileg vágtak padlóra a lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!