Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányokkal szeretnék ismerkedni neten. Hol lehet?
16 éves srác vagyok. A társkeresők ugye idősebbeknek szólnak, meg én nem is a szexre hajtok, hanem először csak barátkozni szeretnék, és ha jól el tudunk beszélgetni meg bejövünk egymásnak, akkor lehet szó randiról is aztán majd meglátjuk... Szóval olyan helyet keresek ahol 15-16 éves lányokkal lehet beszélgetni, akik szívesen ismerkednének velem. Tudtok ilyen oldalakat mondani?
16/F
Hmm, köszi szépen, nézzük sorban:
facebook: Azt nem szeretném, nem akarok valakire ismeretlenül ráírni úgy, hogy ő nem is akar esetleg ismerkedni. Ezért keresnék olyan oldalt, ahol eleve ezért vannak fenn lányok.
4chan: Ezt nem ismerem, most megnéztem, de nem tudom hirtelen eldönteni, mire való az oldal :D
itt: Hát, ha van itt ilyen lány, nyugodtan írhat privátban. :)
disco: Nem járok discóba, jobban szeretek a barátaimmal szórakozni ahol nincs még 1000 idegen körülöttünk és beszélgetni is lehet... :)
Szia!
Amikor én voltam tizenéves, akkor úgy vettem észre, hogy jobban lehet ismerkedni az interneten. A lányok hamarabb megadták a telefonszámukat, híogattak, SMS-eket küldtek. Mára ez szerintem megváltozott, elég nehéz az interneten ismerkedni, és igazából nem is tesz szerintem jót, tehát nem is ajánlom. Persze vannak kivételek, de sokkal jobb, ha az ember élőben ismerkedik, ugyanis ott gyakorlatilag azonnal megtudhatja hogy jó-e a csajnál. Aztán ha nem, akkor mész a következőhöz. Ezzel szemben az interneten várni kell amíg visszaigazolnak, visszaírnak, míg jobban megismer mire belemegy a találkába, aztán megbeszélni a találkozót, ami lehet össze sem jön és rengeteg időt vesztettél...
Élőben megszólítani egy lányt sokkal praktikusabb, és gyorsabb megoldás.
Minden jót és sok sikert!
12:18:
jó az SMS-es csajozás, ha élőben is ismered a csajt :-) Én például megbántam már hogy SMS-eket küldtem olyanoknak akiket a neten ismertem meg, aztán volt akivel soha nem is találkoztam, így gyakorlatilag pénzt költöttem egy ismeretlenre...Dehát az már eléggé régen volt :D Manapság már komoly barátnőm van, és nem foglalkozom ilyenekkel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!