Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15-16 éves lányokkal szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves lányokkal szeretnék ismerkedni neten. Hol lehet?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok. A társkeresők ugye idősebbeknek szólnak, meg én nem is a szexre hajtok, hanem először csak barátkozni szeretnék, és ha jól el tudunk beszélgetni meg bejövünk egymásnak, akkor lehet szó randiról is aztán majd meglátjuk... Szóval olyan helyet keresek ahol 15-16 éves lányokkal lehet beszélgetni, akik szívesen ismerkednének velem. Tudtok ilyen oldalakat mondani?

16/F

2012. jún. 27. 12:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
Egyebkent hol laksz? 15/L
2012. jún. 27. 15:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Budapesten.
2012. jún. 27. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
A 4chan az egy világméretű gyakorikérdések. Csak nem moderálják, te p0cs!
2012. jún. 27. 20:24
 14/14 anonim válasza:
Nem mai a kérdésed, de én 16 éves vagyok, állok rendelkezésedre. :)
2013. márc. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!