Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira kiábrándultam a mai lányokból, hogy már félek ismerkedni, akkor mégis hogyan tovább?
ma 22:13
Inkább a kedvességet vittem túlzásba. Túlságosan kedves, megértő, rendes vagyok a lányokkal, puhány egy szóval. Ha olyan tudnék lenni, mint a tahó, menő macsó, izomállatok, akkor másképp lenne minden. Irigylem a keménykezű, durva embereket, ők tudnak igazán bánni a nőkkel. Nekem ez nem megy, túl jó fiús vagyok, szerintem nem nekem való ez a párkapcsolatosdi, talán jobb lesz egyedül. Csak ne hiányozna így a szerelem, szex.
Istenem, de unalmas.
Legyél meleg, de a nőket kerüld, nem csoda, hogy mindenki kivág, és ennek semmi köze ahhoz, hogy nem vagy egy bunkó s*ggfej...
Akkor kevesebb kedvességet, és több tökösséget. Ami még nem egyenlő azzal, hogy tahónak kell lenni. Legyél kedves amikor kell, de nem kell a nőhöz mindig simulni, meg nem kell vele mindig lágynak lenni.
Nagyon butítanak a filmek, a média, a nem tudom mi. El kell felejteni amit ott láttál, hallottál. Hagyd a szerelmes, romantikus történeteket. Hagyd a mi kell a nőnek rovatokat. A nőnek nem kell a nyál, az csak a megkeseredett szingliknek kell. Mint írtam, egy mai nőnek ma férfi kell. Hagyd hogy mi ma a sláger, a ragyimanó vagy a beachboy. Azok a nők majd rájönnek hogy nem az a fontos, vagy ha nem, akkor megmaradtak azon a szinten, hogy baba arcú selyemfiúk, vagy kigyúrt hegyek a legfontosabbak. Ne akarj semmit, csak ismerkedj, nem kell egyből kedvesnek lenni meg nem tudom minek, kinyalni a hüvelyét.
Pisztoly két golyóval?
Hátha az elsőt elhibázod. :D
Vagy megteszi egy zsepi is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!