Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha annyira kiábrándultam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha annyira kiábrándultam a mai lányokból, hogy már félek ismerkedni, akkor mégis hogyan tovább?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor erősödj meg lelkileg. Két megoldás van. Vagy maradsz ott ahol vagy, és akkor állandóan csak a lelki bajokra fogod, meg hogy minden nő egy izé. Vagy pedig túllépsz ezen, és megerősíted magad, és nem hódolsz be egy nőnek sem azonnal ajándékkal meg nem tudom mivel.
2012. júl. 3. 22:13
 12/17 A kérdező kommentje:

ma 22:13

Inkább a kedvességet vittem túlzásba. Túlságosan kedves, megértő, rendes vagyok a lányokkal, puhány egy szóval. Ha olyan tudnék lenni, mint a tahó, menő macsó, izomállatok, akkor másképp lenne minden. Irigylem a keménykezű, durva embereket, ők tudnak igazán bánni a nőkkel. Nekem ez nem megy, túl jó fiús vagyok, szerintem nem nekem való ez a párkapcsolatosdi, talán jobb lesz egyedül. Csak ne hiányozna így a szerelem, szex.

2012. júl. 3. 22:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Istenem, de unalmas.

Legyél meleg, de a nőket kerüld, nem csoda, hogy mindenki kivág, és ennek semmi köze ahhoz, hogy nem vagy egy bunkó s*ggfej...

2012. júl. 3. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor kevesebb kedvességet, és több tökösséget. Ami még nem egyenlő azzal, hogy tahónak kell lenni. Legyél kedves amikor kell, de nem kell a nőhöz mindig simulni, meg nem kell vele mindig lágynak lenni.

Nagyon butítanak a filmek, a média, a nem tudom mi. El kell felejteni amit ott láttál, hallottál. Hagyd a szerelmes, romantikus történeteket. Hagyd a mi kell a nőnek rovatokat. A nőnek nem kell a nyál, az csak a megkeseredett szingliknek kell. Mint írtam, egy mai nőnek ma férfi kell. Hagyd hogy mi ma a sláger, a ragyimanó vagy a beachboy. Azok a nők majd rájönnek hogy nem az a fontos, vagy ha nem, akkor megmaradtak azon a szinten, hogy baba arcú selyemfiúk, vagy kigyúrt hegyek a legfontosabbak. Ne akarj semmit, csak ismerkedj, nem kell egyből kedvesnek lenni meg nem tudom minek, kinyalni a hüvelyét.

2012. júl. 3. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
De figyelj a kettő között is van ám lét: a puhányság és a tahóság között. Nem a két végletet kell nézni, jó most az egyik végletbe estél, de a középutat kéne megtalálnod.
2012. júl. 3. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, erről van szó. Ez olyan mint egy tengely, aminek van egyik vége, és másik vége. És mi csak végletesen tudunk gondolkozni, de a középutat nem tudjuk, meg nem is akarjuk megtalálni. Mert vagy ratyizunk, vagy beachboykodunk. De az nem jut eszünkbe, hogy egyszerre tudnánk lenni kemények és kedvesek is.
2012. júl. 3. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Pisztoly két golyóval?

Hátha az elsőt elhibázod. :D

Vagy megteszi egy zsepi is? :D

2012. júl. 4. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!