Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek közül mi a legnagyobb red flag?
Nyilván a nekrofília...
A fegyvermániásokat is offolom, ileltve nem kérek a bűnözőkből sem. A transz nőkkel meg nem vágom, hogy mi a baj?
Mi az isten haragja az, hogy nekroszadista? Hullákat akár szabdalni?
Az első, amíg nem beteges, egyáltalán nem zavarna. A transz volt kapcsolat se.
Ellenben, ha büntetett előéletű, az kizáró ok, ahogy a bármilyen szadizmus is. A sima bdsm szintjén se tűröm az ilyesmit, ami annál komolyabb, az szerintem beteges.
"A transz nőkkel meg nem vágom, hogy mi a baj?"
Én nem tudom, majd a transzfóbok megmondják.
"Mi az isten haragja az, hogy nekroszadista?"
Szexuálisan felizgatja a nők szenvedése, haláltusája, illetve a halott nők látványa.
Nem bűntetett előéletű, mert végül nem emeltek vádat ellene.
3, ha egy stiklije volt fiatalon és megúszta, az nem izgatna, ha nincs nyoma és mostmár "normális".
Kettes voltam.
Ha csak annyiról van szó, hogy mondjuk 10 éve egy sör után autóba ült, és lefülelték, akkor azért elsiklanék a dolog fölött.
De bármiféle erőszakos bűntényről lenne szó, azonnal kizáró ok.
Nyilván a nekroszadista elől sprintelve menekülnék, de fegyvermániással sem kezdenék. A törvénnyel probléma nagyon esetfüggő, ahhoz több infó kéne, hogy eldöntsem - mondtad, hogy végül nem ítélték el, de nagyon nem mindegy mi volt egyáltalán a feltételezett bűncselekmény. Ha bármi erőszakos bűncselekményt követett el, de körülmények miatt nem tudták elítélni, akkor messze elkerülöm.
Transz lányokkal volt kapcsolat abszolút nem probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!