Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, ti mit léptetek volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit léptetek volna egy ilyen ajánlatra?

Figyelt kérdés

Annak idején udvarolt a húgomnak egy arab srác. Udvarias, kedves volt, jó családól származott, a szülei gazdagok voltak. Ő maga értelmiségi volt, orvosnak tanult. Az volt a terve, hogy miután bedejezte a tanulmányait kimegy Dubajba, és kimehetett volna vele a testvérem is, ha jól tudom, feleségül akara venni. Tehát aranyélete lett volna mellette. De volt egy olyan feltétel, hogy ha gyerek születik, akkor muszlimnak kell nevelni. A testvérem erre elutasította az ajánlatot, és nem lett ebből semmi.

Ti mit tettetek volna?

2022. dec. 3. 18:38
1 2
 11/17 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Eléggé megszokott, még a kevésbé tradicionális muszlim családokban az, hogy a muzulmán férfi gyereke iszlám vallású legyen.

Ez olyan, hogy a judaizmus meg anyai ágon "öröklődik".

Ez mindenkinek egyéni ügye, ha valakinek fontos, hogy ne muszlim, hanem keresztény vagy vmi más legyen, akkor annak nyilván nem jó.

Én pl. nem szeretnék gyereket, mikor az én párom megkérte a kezem meg hogy költözzek ki hozzá dubajba, akkor nem a nem létező leendő gyerek esetleges vallása miatt nem mentem, hanem mert nem akartam kiköltözni Dubajba, pedig azóta már lehet én is a Netflixes dubaji luxifelik műsorban tollászkodnék, mert a volt párom időközben elég gazdag ingatlanos lett :D

2022. dec. 3. 21:20
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:
27%
Amúgy nekem magával az iszlámmal semmi bajom, nekem kifejezetten szimpatikus, békés és nagyon spirituális vallás, csak szerintem Dubaj dögunalmas :D
2022. dec. 3. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
A húgodnak egyáltalán nem lett volna arany élete. Vagyis mondjuk úgy, aranyból lett volna a kalitka, amibe zárták volna. A kulcsa meg az arab hapsinál.
2022. dec. 3. 21:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt. Sőt, fel sem merült volna, hogy egy ennyire eltérő kultúrából származó férfivel párkapcsolatom legyen.
2022. dec. 3. 22:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom, hogy egy barátom Malajziából hozott feleséget magának. Kinti munka során ismerkedett meg ott a lánnyal. De mivel muszlim családból származó lány volt, ezért barátomnak is fel kellett vennie a muszlim vallást és Budapesten a maláj nagykövetségen tartották meg az esküvőt. Az már más kérdés, hogy Budapesten mennyire tartják az iszlám előírásait, az már az ő dolguk.
2022. dec. 3. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a pénz amiért összejönnék egy arabbal!
2022. dec. 3. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó döntés volt. Egy arab országban a nőnek soha nem lesz "aranyélete".

Soha nem szülnék gyereket egy arab férfinak, rettegnék hogy elviszi egyszer. Pláne nem költöznék a hazájába.

2022. dec. 3. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!