Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok egy ilyen ajánlatra?

Figyelt kérdés

Szóval a párom és én is most érettségiztünk. A párom édesapja felajánlotta, azaz megkérdezte a páromat, hogy mit szólna egy ilyen érettségi ajándékhoz: Befizetne kettőnknek egy egy hetes nyaralásra, akár belföldön, akár külföldön - mi választanánk a helyet, Országot és a típust, meg mindent. Hogy ezt kapná érettségi ajándékként. ( még csak fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, az apjával 1x találkoztunk csak bemutatáskor , olyan 1 órácskát beszélgettünk. Mikor mondta a párom az apjának ezt az ajánlatát/ötletét, nagyon meglepődtem: erre ő, ne lepődjek meg, az apjának szoktak lenni ilyen ötletei.

Mit tegyek? Elfogadhatom? Inkább külföld, vagy belföld lenen jó ötlet?

2009. jún. 22. 15:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
13%
tanuld csak meg lehúzni a fejős tehenet. Még jól jöhet.
2009. jún. 22. 15:53
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
De jó nektek :) Biztos felejthetetlen lesz, ha elfogadod! Szerintem nyugodtan, egyszer élsz és ha felajánlotta :) De azért beszéld meg a pároddal!
2009. jún. 22. 15:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem miért ne fogadhatnád el.

Uticélnak én Egyiptomot javaslom, tök jó és *nagyon olcsó*. Ketten mentek 4-5 csillagos szállodába 200.000 forintból megvan az egy hét kettőtöknek. Annyiból kb. a Balatonra lehetne lemenni, a különbséget meg gondolom nem kell ecsetelni :)

2009. jún. 22. 15:55
 4/19 A kérdező kommentje:

1. válaszoló, kösz a semmit , nem vagyok pénzéhes dög.

2. válaszoló, köszi, természetes hogy megbeszéljük, csak nagyon meglepődtem, nagyon, h ilyen ajánlatot tett az ,,após,,.

2009. jún. 22. 15:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi 3. még ha tud valaki valamilyen jó ajánlatot, vagy utazási iroda cimet, szivesen fogadom :)
2009. jún. 22. 15:59
 6/19 anonim ***** válasza:
90%
attól függ mennyi pémze van apucinak....én tuti a maldív szigetekre mennék egy olyan bungallóba,ami a víz felett van:D
2009. jún. 22. 16:27
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát van neki rendesen... saját cégből jól futja...

Olaszoba, vagy Görögo lenne az álomváros, de nem akarom h sokat költsön ránk, tudom hiába felajánlotta...

2009. jún. 22. 16:29
 8/19 A kérdező kommentje:
* álomország, még sosem voltam tengernél..
2009. jún. 22. 16:29
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

15:55 vagyok

Ha érdekel a tenger alatti élővilág, akkor semmi kétség, 100% Egyiptom. Az már csak ráadás, hogy Kairó érintésével meg lehet nézni a piramisokat és a városkák nagyon kis hangulatosak.

Ha a tenger alatti élet nem érdekel akkor én inkább Északafrikát (Tunéziát mondanék). Kellemes homokos part, jó árak és az arabok kinyálják a seggetek 2 $-ért :D

Olaszországot én nem javasolnám nektek csak akkor, ha tényleg erre vágysz. Semmi egzotikum nincs benne, úgymond "tiszta Európa". Az adriai oldalra nyáron nincs is értelme menni, olyan algaburjánzás van, ami undorító (bőrödre egy nyálka tapad) és lehetetlenné teszi a fürdőzést. Ezenfelül Olaszország messze a legdrágább hely.

És a drágaságát nem ott kell keresni, hogy mennyi odamenni (vagy mennyi a szállás, bár olaszba az is nagyon drága), hanem ott, hogy egyiptomba elmentek taxival a városba este bulizni, iszogattok, szórakoztok, vizipipáztok egyet utána hazamentek taxival: ez 50 $

Olaszországban ugyan ez kb. 100-200 Euro

2009. jún. 22. 16:35
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
Ja bocs, az lemaradt, Görögország minden szempontból szutyok. Oda csak akkor mennék ha valaki a hátán vinne.
2009. jún. 22. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!