Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok egy ilyen ajánlatra?
Szóval a párom és én is most érettségiztünk. A párom édesapja felajánlotta, azaz megkérdezte a páromat, hogy mit szólna egy ilyen érettségi ajándékhoz: Befizetne kettőnknek egy egy hetes nyaralásra, akár belföldön, akár külföldön - mi választanánk a helyet, Országot és a típust, meg mindent. Hogy ezt kapná érettségi ajándékként. ( még csak fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, az apjával 1x találkoztunk csak bemutatáskor , olyan 1 órácskát beszélgettünk. Mikor mondta a párom az apjának ezt az ajánlatát/ötletét, nagyon meglepődtem: erre ő, ne lepődjek meg, az apjának szoktak lenni ilyen ötletei.
Mit tegyek? Elfogadhatom? Inkább külföld, vagy belföld lenen jó ötlet?
Ha Görögország, akkor Korfu. Nekünk nagyon bejött, gyönyörű a sziget, nem túl dárga (kb. 40.000 Forint/fő, a tenger meseszép, nagyon sok a látnivaló. Én beleszerettem Korfuba.
Voltunk Sartin is, akkor még egy csöpp halászfalu volt, meghitt, bensőséges, barátságos emberek- mostanra rengeteg a turista, az utcán hömpölyög a tömeg...
Görögországon belül még úticélnak javaslom: Zakynthos (tudod, a teknősök ; )), Kréta, Santorini.
Ha Olaszország, akkor Bibione, bár mi régen voltunk ott, de nekem nagyon tetszett. Homokos part, kagylók, csodás.
Ha Görögország, akkor vagy Apollon travel, vagy Zeus utazási iroda, mi velük utaztunk, nem bántuk meg.
Egyiptomban még nem voltam, de biztosan nagyon szép, esetleg Tunézia...
Nézegess a neten utazási irodákat, last minute utakat, biztosan találsz valamit! : )
Én elmennék a párommal, ha az "após" felajánlaná. Életre szóló élmény lenne mindkettőtöknek.
Már megvan az érettségi, mindkettőnknek :D
Igen,csak mi a középút ?
Ajánlom a wizzair járatokat ,nagyon olcsón lehet beszerezni repjegyet fapados járatokon,és a szállást magatoknak intézzétek,ajánlom Mallorcát,Korfut,Ibizát rengeteg a buli,Jordánia se rossz,Olaszországot ne, hidd el egy szutyok hely,semmi extra nincsen benne,Dél Franciaország se rossz,de nem az igazi,elmegy,Egyiptom se rossz,Törökország.
Szerintem érdemes külföldön és all inclusive nem sokkal drágább sőt nem is drágább egyes esetekben mint Magyarország.Remélem kellemes lesz nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!