Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól tettem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem, hogy nemet mondtam az ajánlatra?

Figyelt kérdés

Egy férjes asszony, gyereke is van szeretett volna kapcsolatot kezdeni velem, de én határozottan visszautasítottam.

Első felvetésem: nem szívesen lennék a férj helyébe.

Második: milyen érzés lenne később a gyereknek ha kitudódna

Harmadik: ez a részemről erkölcstelen lenne

Negyedik: a dühös férj bármire képes lenne ha kitudódna.

Biztos lehetne még kismillió, de ennyi jutott eszembe. Én is éreztem valamit a nő iránt, de inkább elfojtottam.

2017. márc. 1. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

jó, de ne úgy utasítsd vissza, hogy sárba tiprod a nőt.

hanem hogy érezze, tiszteletben tartod, csak éppen számodra a helyzet nem ideális.

2017. márc. 1. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Az ész kerekedett felül. Mondhatnám, hogy az idő fogja megmutatni számodra, jól döntöttél-e vagy sem, de nem fogja, mert ha bárki mással ugyanezt megtenné, az már nem Te lennél.

Az, hogy gyermeke van, nem kizáró ok részemről. Lehet, boldogtalan a nő, létezik válás is. Ha folyton veszekednek a szülők, az a gyereknek sem jó. Persze a (volt) férj mindenképp téged tenne meg bűnbaknak, ez egyértelmű.Hogy érted at, hogy a dühös férj bármire képes lenne, ha kitudódna? Megölne téged, vagy mi? Megverne? Az elég szánalmas lenne, tehetetlenségről tanúskodna.

A harmadikon van azonban a hangsúly: ha ez részedről erkölcstelen lenne, akkor kész, vége, ne agyalj rajta.

2017. márc. 1. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

"Egy férjes asszony, gyereke is van szeretett volna kapcsolatot kezdeni velem, de én határozottan visszautasítottam."

szerintem ez így van jól! nem is ragoznám tovább...

24F

2017. márc. 1. 12:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, akár meg is verhetne. Nem a félelem beszél belőlem. Egész egyszerűen inkább az empátia.
2017. márc. 1. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Egy házas emberrel soha nem lehetne teljes értékű kapcsolatod. Én nem lennék olyasvalakivel, akinek csak egy részem kell, nem vállal fel teljesen, ezzel önmagam aláznám meg.

Ha rossz a kapcsolata, legyen gerinces és szakítson, UTÁNA lehet szó ismerkedésről, randizásról.

Amikor házas emberek próbáltak velem ismerkedni, a következő kérdéseket tettem fel:

-Felhívhatom bármikor, amikor szükségem van egy kis lelki támogatásra, vagy megosztanám egy élményemet, vagy eszembe jut egy ötlet a következő randira vonatkozóan?

-El tudunk együtt menni nyaralni, együtt tudjuk tölteni az ünnepeket?

Mert én függetlenként ezekre képes vagyok és igénylem is a kapcsolatomban. Egy házas embernek viszont ezeken a területeken korlátozottak a lehetőségei és az ő korlátai határoznák meg a kapcsolatot. Miért korlátoznám be magam valaki kedvéért, mikor nekem van lehetőségem teljes értékű kapcsolatra - mással...

2017. márc. 1. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:

hát persze, de van, akinek nincsenek szabad helyiértékei egy teljes értékű párkapcsolatra. Ilyenkor jó neki egy ilyen kis alkalmi entyempentyem.

Ha a kérdező komoly és komplikációmentes kapcsolatot akar, akkor nyilván nem a megfelelő partner akadt az útjába.

2017. márc. 1. 13:11
 7/8 A kérdező kommentje:
A hármas válaszoló mondja a legjobban, részben az utolsónak is igaza van, mert "komplikációmentes" kapcsolatot akarok, más férfi gyereke nélkül.
2017. márc. 1. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:

"más férfi gyereke nélkül+

Ez milyen érdekes egyébként: szerintem a nők ezt jobban képesek benyelni, mint a férfiak. Egy nő általában empatikusabbnak bizonyul a pasija exének gyerekével szemben, mint a pasik.

2017. márc. 1. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!