Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondtam neki hogy jo volna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtam neki hogy jo volna ha mondaná hogy szeret. Azota sem mondta. Miért?

Figyelt kérdés
Azt mondta ha ennyire fontos majd mondja közbe. Érzem amugy hogy szeret mert minden másban érzem és tudom. Miért nem mondja? 27/l
2016. júl. 15. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi közben?
2016. júl. 15. 21:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Màrmint hogy szeret.de azota sem történt. Ölel csókol meg minden nagyon jo kiveve hogy nem mondja ki. 10 honapos kapcsolat. Megint rakerdezzek? Vagy várjak? Meddig?
2016. júl. 15. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne kérdez rá,

Úgy lehet mint én, ezernyi módon kitudom fejezni, hogy szeretek valaki, de a gyerekkor miatt alig tudom kimondani magát a szót, hogy ,,szeretlek"

2016. júl. 15. 21:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is igy látom már amig érzem.nincs gond ezen nem hisztizek neki hogy kierőszakoljak egy szót.
2016. júl. 15. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Tényleg ne az legyen, hogy ő úgy érezze, hogy megköveteld tőle, hogy mondja ki.

Ezzel csak elkergetnéd.

2016. júl. 15. 22:04
 6/9 Noren1989 ***** válasza:

Van, amit nem lehet kierőltetni.

26/F

2016. júl. 15. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem ismered a székely viccet?

Panaszkodik az asszony a férjének, hogy:

-Béla, mié' nem mondod soha, hogy szeretsz?

-Asszony, egysze' e'mondtam az elején, ha változás lösz, szólok.

:D

2016. júl. 15. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezen ne gorcsolj.

Az en parom sose mondta, mindig azt mondja a tettek szamitanak nem a szavak. Es en erzem a tettein hogy tenyleg szeret.

Most figyelj: KILENC (9) boldog eve elunk egyutt! Egyetlen egyszer sem mondta... es minden nap csinal valamit amivel kifejezi, hogy szeret ;)

2016. júl. 16. 01:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy jó lenne ha mondaná. Azóta sem mondta ki egyszer sem. Igaz érezteti de annyira jó lenne hallani. Nem nagyon akarom még egyszer mondani neki, Vagy mondjam?
2016. júl. 27. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!