Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok ezt mondaná nektek?
Azt gondolnám, hogy szeret.
Azt viszont tudnám,hogy nem annyira, mint a másikat.
Én azt gondolnám, hogy ha nincs ló , jó a szamár is.
Szóval nem maradnék vele.
Egyet is értek az első két hozzászólóval meg nem is.
Mert ha a csaj itt lenne, akkor gondolom összejött volna vele, és vele lenne párkapcsolatban.
DE! a pasi túltette magát a nőn, és új kapcsolatot tudott kezdeni. Tehát nem biztos, hogy ló helyett szamár vagy.
Ennyi erővel, mindenki csak szamár a ló helyett, aki egy olyan emberrel jött össze, akinek előtte viszonzatlan szerelme volt.
DE NEM KIZÁRT, hogy tényleg csak szamár vagy, ezt a viselkedéséből lehetne megítélni, a megnyilvánulásaiból, hogy tervezi-e veled a jövőt, stb..
Veled van, téged szeret, ha annyira kellett volna neki a külföldi csaj, ment volna utána.
Én is még az első párommal lennék, ha nem lettek volna teljesen különböző terveink a jövőre nézve. De különváltak az útjaink, elfogadtam. Attól a párom még nem szamár, a ló helyett, nem azért van hogy az első barátomat helyettesítse, és a jelenlegi párommal jobban is működik talán a kapcsolat mint az exemmel. De ha együtt maradtunk volna akkor vele lennék, és össze sem jöttem volna a mostani párommal.
Azt szólnám, hogy ha ezt nem mondtad volna, akkor most nem mennék el.
Nem illik ilyet mondani, rohadtul nem.
Nyilván megkérdőjelezném, hogy ez a mondat valóban olyan fontos-e, de egyébként meg nyilván szeret, úgyhogy nem kell majrézni.
Ha ez előző barátom nem megy el külföldre, én se a mostani párommal lennék, hanem valószínűleg még mindig vele :D Ettől még jól elvagyok a mostanival és nem gondolok a régire, vagy nem vágyódom utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!