Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szerelem? Nő vagyok, Házasságban éltem, születtek gyerekek, de sok év után azt mondtam elválok.
Egy újabb gyereket látsz benne,ennyi.
Mond,nem jó az életed,hogy muszáj keresztbeszrni azt,amit eddig elértetek?
Ha a hazassagod mar nem mukodik ki es ugy lepsz ki belole, az oke, de ha itt egy kicsit unalmas, lapos de jol mukodo hazassagot bontasz fel egy "elveszett lelek" miatt, nos az sokkal masabb.
Sztem ez nem szerelem a reszedrol, csak szeretned megmenteni, szereted ahogy nokent kezel, ahogy a segitsegdre van szorulva mert fontosnak, mi tobb nelkulozhetetlennek erzed magad altala, ebben benne van h baromira szeretnel szerelmes lenni (ki nem), imponal a fiatalsaga, esetlensege....
Szoval nem, nem szerelem sokkal inkabb kapuzarasi panik es boldog hajszolas. Egy ilyen pasi egy ideig cuki, meg aranyos meg jo megmenteni de a helyzet az, hogy csak azt lehet megmenteni, aki akarja.
Sok no a lustasagot osszekeveri a meg nem ertettseggel, ooooo szegeny srac kivetette magabol a tarsadalom, senki nem segit...etc. Ebbe a hibaba baromi egyszeru beleesni, mert a pasi egy alaptipus, o a megmenteni valo egyszeru legeny, aki oly artatlan es tiszta.
Ez hosszutavon nem mukodik, mert toled fog fuggeni, akaszkodni fog, eltunik mellette az ened, a szabadsagod, mindent engedni fogsz neki es hidd el amint talpra all megcsal vagy elhagy. Ez a dolog ugyanis nem szeretetre vagy szefelemre epul, nem arrol van szo h ket azonos szinten levo ember osszejon, hanem egy segitseg adas, anyaskodas, kvazi kesobbi aldozat szerep kezdete.
Nyilvan o nem fog felelmelkedni a szintedre, ergo neked kell lesullyedned az overe, ami egy baromi nehez dolog a leleknek es az intellektusnak. Egy ismerosom pont ilyen egy eve egyutt van egy negyvenes alkesz pasival (a csaj 25) mert o majd jol megmenti, a pasi meg kb ugy beszel vele mint a kutyaval.
Sok ember csak a sajat karan tanul, ez van.
34/N
Ez nem szerelem, csak az tetszik benne, hogy felnéz rád, mert okosabbnak tart és tudja hogy tudsz neki segíteni. Végre sok év után nőként nézett rád, amit a férjed talán már elfelejtett. Ha ekkora az intellektusbeli különbség, nem lesz jó vége. Nekem ebbe 22 évesen beletört a bicskám, rájöttem, hogy igaz a "kutyából nem lesz szalonna, avagy a vér nem válik vízzé " mondás. Szét is váltak útjaink.
43/N
Más szemszögből nézzük kicsit meg, OK?
Elválsz, de a gyereked veled marad. Az új párod veletek fog élni.
Szerinted, egy ilyen emberből milyen apa lesz? Milyen mintákat hozott otthonról?
Gondolom a családon belüli agressziótól az alkolozmusig mindent átélt gyerekként. Biztos, hogy jobb akar lenni, mint az ő szülei. Nem pofozkodik, nem iszik. De neked ez édeskevés lesz, ha látod, hogy a gyereked szívja meg ezt a párválasztást.
Egy mozaikcsaládban mindig lesz konfliktus. "Ne szedd bele, nem vagy az apám". Ez egy kiegyensúlyozott, jó családi hátterű, érett férfival is kemény. Na de így...!?
Plusz ugye ott a családja. Gondolom nem azzal kezdesz, hogy eltiltod tőlük, felejtse el a létezésüket is.
Rád fognak akaszkodni. Hol ebben kell segíteni, hol kis pénz kell, hol más. Főleg ha ők is úgy érzik, hogy a nagyfiú melletted jobb anyagi körülmények között él, mint ők.
Több itt a buktató, mint amit nyersz ezzel a kapcsolattal. Egy fellángoláson és rövid, heves románcon kívül más nem jut.
Minden szempontból le fog húzni magához egy a pasi, és sokkal rosszabb életre (és életszínvonalra) számíthatsz, mint amit eddig megszoktál. Illetve megszoktatok, mert te a gyerekedért is felelős vagy!
Ha őt is eldobod, mert te "szerelmes vagy", akkor meg ezerszer jobban megbánod ezt a hülye.yeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!