Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megérdemelném hogy elhagyjon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemelném hogy elhagyjon? Ő ezt állítja. Vélemény?

Figyelt kérdés
A párommal 4 hónapja élünk együtt. Mióta együtt élünk sok minden változott. Van neki 2 gyereke. A gyerekek apja nem fizet gyerektartást és iszik, de van élettársa annak is. Azt vettem észre, hogy mióta van élettársa a gyerekek apjának azóta bejelölte a pasit facebookon és a csaját is. Beszélni nem beszél velük, csak ismerősnek jelölte de már 1 hónapja. A gyerekeket 2 hetente hordja el az apa hétvégente délutánozni. Estére a párom haza kéri őket és az apjuk vissza is hozza. Ami a bajom, hogy néha azt gondolom a végén újra összejönnek és engem elhagy már csak a gyerekek végett is, mert tőle van gyereke nem tőlem. Bár szeretnénk, de nem akar összejönni egyelőre. Az ex apa miatt sokszor bevallom a szemére hányom, hogy azt gondolom elhagy majd miatta ha ennyire összeköti őket a gyerek 2 hetente mikor elvisszük őket akkor elég jól eldumálgat az exel azt vettem észre, annak ellenére hogy azt mondta nekem ő már nem érez semmit iránta és örül, hogy megszabadult tőle, de a gyerekek miatt kénytelen elviselni és tisztelni. Ebben igaza is van, de még is miért érzem akkor ezt, hogy lehet elhagy és visszamegy_? Ennyire nehéz nekem feldolgozni, hogy mástól van 2 gyereke? ha ezt mondom neki azt mondta el fog hagyni és nem gondolkodik majd előtte. MErt nem tűri, hogy féltékenykedek ok nélkül. Oké, nem csalt még meg, nem találkozgat a hátam mögött, bár facen tudtom nélkül jelölte be és azt mondta semmi közöm hozzá miért jelölte be az exét. Sőt ismét megmondta ha egyxszer a számra veszem őt meg az exét, hogy elhagy miatta akkor akkor pofán vág és itt hagy elköltözik tőlem, mert elege van ebből, hogy nem bízok benne. Viszont a bizalmatlanságom oka az , hogy néha nem törődik az érzéseimmel, fontosabb neki az, hogy főzzön meg süssön egész nap, a kaja sokszor el se fogy ki lesz dobálva, van kutya macska amit ő hozott és én takarítok a gyerekek és az állatok után mikor ő dolgozik, és én épp itthon vagyok. Ő is takarít csak ezek alól igyekszik magát kihúzniu, hogy ő inkább kimos vagy megfőz... szart szedni már nincs kedve meg pucolni a szőnyeget. a gyerekek el vannak kényeztetve, ha kell valami akkor azonnal apa inni kell enni kell és ugornom kell mint a csicska, mert ha nem jön a hiszti. ha fenyítem őket a párom megsértődik, hogy nem kéne így beszélni, hogy gyere ki igyál, vagy ha nem jössz akkor nem iszol. Azért egy 5 meg 7 éves már nem annyira kicsi, hogy ne tudjon az asztalhoz menni és teát kiönteni a csészéjébe. Mellesleg néha gyerekes a párom... szóval ha próbálok neki tálalgatni akkor hagyjam békén nnem érdekli, ha szexet akarok van mikor azt mondja most nem kívánom nem akarom, majd ha kívánom. az hogy én kívánom az egy dolog. és 2 napja fenyeget, hogy elhagy ha nem úgy táncolok ahogy ő fütyül kb így értem. nem hogy örülne, hogy elfogadtam a gyerekeit és kínlódok velük, apáskodok nekik... ehelyett csak bánt és sérteget sokszor hogy én vagyok a szeretetéhes gyerek meg kangörcsöm van hogy d*gni akarok... szerintetek érdemes benne bíznom és rá alapoznom a jövőt vagy keressek egy szingli lányt?

2015. dec. 28. 06:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bízni érdemes benne, viszont ennek a kapcsolatnak sok értelme nincsen, még olvasni is rossz volt a sztorit...Addig hagyd el, ameddig a gyerekeknek még nem okoz nagy fájdalmat, hogy a második apukájuk is lelép...:(
2015. dec. 28. 07:12
 2/10 anonim ***** válasza:
7%

Az az igazság hogy ez vele jár. Te érzed mennyire bírnád ezt hosszú távon. Szexel fenyegetőzni, mármint, hogy te bizony nem kaphatsz, majd csak ha neki kedve lesz hozzá, valamiért g@ci egy dolog. A kapcsolat fele minimum. Akkor meg mi a fenének lennétek együtt.

Hogy bírni fogod e ezt hosszabb távon, azt csak te tudod. Nekem egy kapcsolat se érné meg a lelki nyugalmamért cserébe.

De azt tanácsolom, ha legközelebb gyermekes anyával kavarsz, rögtön állj odébb. Nem kell megsajnálni, nem kell megpróbálni hátha lesz belőle valami. Nem! Tovább kell állni a francba még ha nagyon egy hullámhosszon is vagytok, hogy még csak ki se alakulhasson valami komolyabb vonzalom. Ezzel csak magadat kíméled meg mert már egy kapocs mindig ott fog lebegni az eredeti jelölttel.

2015. dec. 28. 07:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Én abból amit leirtal azt latom hogy az alapveto kommunikacio hianyzik es a sertettseg beszel mindkettotokbol.

Szerintem feltekenykedni felesleges, nem veletlenul veled el a parod es nem az exevel, plane ha annak meg uj no is van a kepben. Az meg szerintem inkabb dicseretes ha joba akar lenni veluk hiszen a gyerekek oda is tartoznak, az az ember megiscsak az apjuk, es ha ott vannak akkor valoszinu elkerulhetetlen hogy az elettarsal is talalkozzanak.

Ami a fozest illeti : eleg nagy munka. Te tudsz fozni? Vagy fozol? Nalunk is ez van en fozok, meg mondjuk mosok, a ferjem meg csinalja a tobbi hazimunkat. Amig nem volt takaritononk addig azt is felesbe csinaltuk. De ha valakinek fontos hogy meleg kaja legyen az asztalon es ne csak mondjuk teszta mindennap akkor a fozesre bizony idot kell aldozni. Esetleg ulj le vele beszelni hogy milyen modon szeretnetek megosztani a hazimunkat. Vagy hogy mondjuk csak minden masodik-harmadik nap fozzon, a tobbit megoldjatok mashogy.

A szex az a nehezebbik dio de szerintem o lehet ugy erzi hogy neked csak az a fontos. Hidd el egy not konnyen ra lehet venni a szerelmeskedesre ha megteremted hozza a hangulatot. Pl mikor kenyeztetted ot csak ugy utoljára? Mikor vitted el kicsit romantikazni amikor pl a gyerekek nem voltak otthon? Most nem penzes dolgokra gondolok de pl egy illoolajas masszazs amit te adsz vagy egy kozos romantikus -akar otthon keszitett- ebed egy kis vorosborral, utana egyutt furdozessel meg tudja adni az alaphangulatot. Ha ezek utan sem hajlando a szexre akkor tenyleg gond van.

2015. dec. 28. 08:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Betegesen féltékeny vagy. A gyerekei apjaval lehet élete végéig tartani fogja a kapcsolatot.ez teljesen normális, a gyerekek érdekében. Miért ne lehetne Facebookon ismerőse? Komolyan kezeltesd magad. Neked ő az első nő az életedben? Ha nem, akkor ennyi erővel ő is parádézhatna, hogy neki nem tetszik hogy szexeltél más nőkkel is... Ugyanaz a szint lenne.. Szóval beteg vagy... Szerintem gyereket is csak azért akarsz tőle, hogy hasonlíts az exére. Kezeltesd magad
2015. dec. 28. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:

A kisgyerekes noket hagyd. Sose lesz eleg szex, mert a gyerekek utban lesznek. Mindig ezt hallom roluk.

Nagyon egyutterzo vagyok. Teged provokal a parod. Undorito. Undorito dolog szexmegvonassal zsarolni a masikat egy kapcsolatban. Az nekem is a kapcsolat veget jelenti. En biztos meg ma elhagynam a helyedben. Remelem nem kozosen vettetek lakast vagy nem kozos kaucios alberlet.

N

2015. dec. 28. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem úgy tűnik, hogy elég sok feszültség és sérelem van ebben a kapcsolatban és így nem működik túl jól, emiatt lehet, hogy tényleg jobb, ha szétmentek. egy szingli lánnyal biztos nem lesz ennyi és ilyen problémáid. viszont másmilyenek ugyanúgy lesznek, amiket ugyanúgy meg kell tanulnotok kezelni, ha azt akarod, hogy működjön a kapcsolat.

szakítás előtt azért érdemes lehet ezzel a nővel és a gyerekeivel is megpróbálnotok normálisan rendezni a problémákat és kitalálni, hogyan tudnátok mégis együtt élni.

az, hogy a Facebookon kit jelöl be és miért szerintem is az ő dolga és ebben nem érdemes beleszólnod, felesleges miatta aggódnod, vagy idegeskedned. az, hogy a gyerekei apját bejelöli, teljesen érthető, hiszen egyrészt ismerős, másrészt nyilván érdekli, hogy miket posztol (főleg a gyerekekről), de az is normális dolog, ha emberileg jó kapcsolatban maradnak azután, hogy már nincsenek együtt. elvégre együtt nevelik a gyerekeket, sokkal jobb, ha azt látják, hogy az életük két legfontosabb embere képes normálisan kommunikálni egymással és nem gyilkolják egymást és nem szidják, lejáratni akarják előttük egymást. meg két normális ember attól még maradhat normális emberi kapcsolatban, ha egyszer vége lett köztük a kapcsolatnak.

ha annak ellenére is szétmentek, hogy van két gyerekük, akkor az a kapcsolat valószínűleg nagyon nem működött. ha pedig ezt egyszer már kimondták és meglépték, akkor aligha fog csak úgy visszamenni hozzá. szerintem ettől nem kéne tartanod. és ezzel még akkor se kéne piszkálnod őt, ha tényleg fenn állna a lehetősége, mert csak nyomást gyakorolsz rá, ami tőled elkergeti és a végén pont te fogod kiváltani, hogy elhagyjon és aztán akár tényleg visszamenjen hozzá, vagy mást keressen helyetted.

az, hogy kinek mikor és mennyi szexre van igénye, meg a házi munkát milyen leosztásban csináljátok és hogyan nevelitek a gyerekeket, meg mind olyan kérdés, amiket együtt kell megoldanotok. nyilván nem megoldás, hogy mindenben az van, amit ő akar és nyilván nem lesz mindig mindenben az, amit te akarsz. és bármilyen nehéz elhinni, ő sem azért csinálja, mert rosszat akar neked és nem árt, ha tisztázzátok, hogy te sem azért akarsz mást, mert ő nem érdekel, vagy te rosszat akarsz neki. egyszerűen csak mást akartok, mások az igényeitek és konszenzusra kell jutnotok, hogy megtaláljátok azt a középutat, ami mindkettőtöknek megfelel, ahogyan működőképes a kapcsolat. ha nem tudjátok megtalálni a közös nevezőt, mert annyira eltérnek az álláspontjaitok, hogy nincs kölcsönösen felvállalható kompromisszum, akkor ne veszekedjetek tovább, hanem szépen békésen beszéljétek meg, hogy ennek így nincs értelme számotokra és jobb mindkettőtöknek, ha nem marcangoljátok egymás idegeit, hanem máshol keresitek a boldogságotokat.

2015. dec. 28. 12:11
 7/10 anonim válasza:
Remélem el hagy mert èn is vissza akarom kapni az exemet
2015. dec. 28. 13:13
 8/10 anonim válasza:
Jól beszélsz èn is vissza akarom kapni az exemet
2015. dec. 28. 13:30
 9/10 anonim válasza:
Èn is
2015. dec. 28. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:
És mégis mit gondoltál? Hogy majd szétteszi a lábát és fekszik mint egy fadarab csak hogy neked akármikor, mindig jó legyen? Ha nem bírod felfogni, hogy az embernek nem mindig van kedve szexelni, akkor valóban gyerekes vagy.
2015. dec. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!