Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy azt akarom, hogy elhagyjon?
Ma már tettem fel kérdést amiben arról írtam, hogy sajnos szívbeteg vagyok és a párom megkérte a kezem.
Tudom, hogy bármikor kaphatok egy infarktust ami akár halálos is lehet, ezért azt szeretném, ha a párom szakítana velem és új életet kezdene. Nem akarom, hogy rettegésben éljen, hogy mikor halok meg. Nagyon szeretem őt ezért nem akarom, hogy egy roncs mellett éljen.
Hogyan mondjam meg ezt neki? Nem akarom megbántani, de jobb lesz neki így, nélkülem.
Ez paradox! Te hogyan hagynád el a párodat? Mit kellene hallanod ahhoz, hogy új életet kezdj? Ha szereted, nem hagyod el. Ha nem szereted egyébként is elmennél.
... vagy nem?
egyrészt szerintem ez kamu
másrészt, nyilván van olyan (még ha nem is te) aki ilyen helyzetben van. a mai orvostudomán ynagyon fejlett. sokaknak van szívbetegsége, mégsem hullanak, mint a legyek. tökéletesen kezelhető a legtöbbjük. úgyhogy kár mártírkodni.
Szerintem bízd rá a döntést! Felnőtt férfi, tudja mit/kit akar, az eljegyzés id ezt bizonyítja!
Sok boldogságot! :-))
Azzal fogod az életét tönkre tenni, ha nem engeded, hogy melletted legyen. Jóban és rosszban, ez erről szól.
Attól, hogy a szíved egy része elhalt, simán elélsz 80 évet és majd akkor elgondolkozol, hogy kit dobtál el akkor a hülyeséged miatt.
Ha meghalsz, eltemet, meggyászol és tovább lép, így viszont hová lépjen tovább, hogyan? Ne te dönts helyette, nincs hozzá jogod. Akkor fog rettegésben élni, ha a saját félelmedet nem tudod legyőzni és kivetíted rá.
Édesanyám gyermekparalízist kapott, "szerencséjére" csak az egyik lába lett gyengébb és rövidebb, sántított világ életében. Apám még férfi szemmel nézve is nagyon jól nézett ki, és neki mégis anyám kellett, mert egy percig sem sajnáltatta magát, erős volt és kitartó, és ez kellett neki és kell 30 év után is.
A G.I Jane nem egy filmművészeti műremek, de ezt az egy idézetet jegyezd meg:
Nem láttam még vadat, mely szánná magát.
A madár fagyottan zuhan le az ágról,
de sosem gondolt rá, hogy sajnálja magát.
Oscar Wilde
Ha te nem foglalkozol a betegségeddel, ő sem fog, önmagadat kell legyőznöd, nem őt elhagynod.
Megjött 71%-os "barátunk". Aki azt hiszi, hogy amiért az ő élete semmirevaló akkor a másoké sem lehet jobb és érdekes!
Kérdező! Szerintem bízd rá a döntést.
Párom 44 éves, már annyit szenvedett életében, nem akarom, hogy tovább szenvedjen. Szerintem ő nem is akar elvenni feleségül, csak a betegségemtől való félelem mondatja ezt vele.
Ki akar egy olyan emberrel élni akivel még szexelni sem lehet normálisan?
Kedves "szívbeteg" !
Már többször is kiírtál hasonló kérdéseket,
és évek óta itt "önsajnálod" magadat az interneten.
Elárulok neked most egy nagy titkot, de senkinek se mond el: SENKI SEM ÖRÖK ÉLETŰ !
Mi sem! (sajnos)
A múltkor egy neves orvosprofesszor beszélt az emberek várható élettartamáról, és a következőket mondta:
"Magyarországon a férfiak megadóan és csendben hullanak mint a legyek,
viszont a nők még 80 évesen is panaszkodnak, hogy micsoda halálos bajaik vannak".
Ügy, hogy ne temessed még el magadat...
57%-os.
Én még sosem olvastam egyetlen egy ilyen kérdést sem. Látom te is kötekedni vagy itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!