Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy beleszerettem valakibe?
öööö egy nap alatt beleszeretni?
talán azért nem érdekli, mert ő nem szeret és nem akar veled lenni, a párod meg igen.
de te tudod, ha van egy kis kedvesség benned, akkor te cuccolsz!
hulye vagy ..
. egy nap után így megitelted a másikat... főzni takarítani meg normális . pont a másik nem normális akit a takarítás nem érdekel.. ott fogtok ülni a retekben ketten?!
" Tegnap megismertem egy pasit "
"A pasit már régebb óta ismerem"
Kamuzzál máshol unatkozós hülyegyerek!
Látásból ismerem régebb óta, de tegnap beszélgettem vele először!
Amúgy neki nincs hol laknia, így ha a párom nem költözik el akkr nekünk kell kivennünk egy másik albérletet valahol.
Hát figyi te tudod mit akarsz de szerintem a pároddal beszéljétek meg ezt a dolgot. Én nekem tömegiszonyom van ez köztudott a barátnőm meg az a bulizós fajta én mindig elengedem őt, megbízunk egymásban ezért is merem elengedni, ha csak sima beülős, iszogatás van akkor vele megyek de ha discoba menne táncolni ahol alapból hatalmas a tömeg oda nem tartok vele, de ezen kívül rengeteg közös programunk van és ez tartja életben a kapcsolatunkat.
Mi megtudtunk egyezni abban hogy ha neki mehetnéke van akkor menjen nyugodtan. Sokszor van hogy én is elmegyek haverokkal összeülni valahol, sörözünk, kártyázunk, vagy egy nyugodtabb helyen biliárdozunk, mindkettőnknek más a világa, nekem ez páromnak az, de sokszor megyünk el együtt lájtosabb buliba.
Tegyel egy szivesseget a ferjednek es tenyleg valj el töle!
Ha ennyi eleg, hogy elbizonytalanodj a hazassagodban, akkor ez tenyleg nagyon gyenge alapokon all. Ha a meneküles es valas az elsö megoldas, ami ilyenkor eszedbe jut, akkor egyaltalan nincs ertelme ezt folytatni.
Lehet, tenyleg a masik pasival talalod meg a boldogsagodat, ha ilyen hamar bele szerettel... es a ferjed is eselyt kap, hogy igazi tarsat talaljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!