Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy beleszerettem valakibe?

Figyelt kérdés
Sajnos a párom nem hagy élni, ha otthon van akkor otthon kellene vele lennem, főzni, takarítani stb. Tegnap megismertem egy pasit akit ezek a dolgok nem érdekelnek és beleszerettem. Párommal albérletben lakunk, ebben az esetben kinek kell költöznie?
2013. dec. 8. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
A másiknak nincs hol laknia? Na és? Ha ennyire szereted mész vele a híd alá, ne szegény párod rakd ki.
2013. dec. 8. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

Most még nem érdekli a főzés és a takarítás, és ha összeköltöztök, szerinted ki fogja ezeket megcsinálni?

A másik: a pasinak nincs hol laknia?-miért az aluljáróban ismerted meg? És ha a férjedet zavarod el, neki lenne hol laknia.

Még ma cuccolj össze, és húzz el a pasidhoz.

2013. dec. 8. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

1 nap alatt beleszerettél, na bumm. Ha most ott hagyod a férjed mert nem hagy élni (nem pedig megbeszéled vele a dolgokat..hogy mentsétek ami még menthető), szerinted a másik palit nem fogod ott hagyni egy harmadikért mert beleszeretsz? Mellesleg a pasi helyében nem kezdenék ki veled, mert ha miatta elhagyod csak így a férjed, akkor őt is el fogod hagyni egy másik miatt.

A helyedben leülnék és elbeszélgetnék a férjemmel. Másrészt meg főzni, takarítani alap dolog. Csak nem fog a másik palival otthon ülni a retekben.

2013. dec. 8. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

"Tegnap megismertem egy pasit és beleszerettem"

Ne kapkodd el, mert hosszú még a mai nap.

Lehet, hogy estére beleszeretsz egy harmadikba, akiért otthagyod a másik kettőt!!!

2013. dec. 8. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

"Tegnap megismertem egy pasit akit ezek a dolgok nem érdekelnek és beleszerettem"

Ez esetben én várnék holnapig, lehet ma másba fogsz beleszeretni, úgy látszik nálad ez ilyen könnyen megy...:-D

2013. dec. 8. 14:56
 16/17 anonim ***** válasza:
K.vák márpedig vannak XD
2013. dec. 10. 09:30
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha bántalmazó a párod, akkor ne mondd el neki sehogy! Csak, ha már biztonságos és titkos helyre költöztél.
2013. dec. 12. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!