Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy azt akarom, hogy elhagyjon?
Ma már tettem fel kérdést amiben arról írtam, hogy sajnos szívbeteg vagyok és a párom megkérte a kezem.
Tudom, hogy bármikor kaphatok egy infarktust ami akár halálos is lehet, ezért azt szeretném, ha a párom szakítana velem és új életet kezdene. Nem akarom, hogy rettegésben éljen, hogy mikor halok meg. Nagyon szeretem őt ezért nem akarom, hogy egy roncs mellett éljen.
Hogyan mondjam meg ezt neki? Nem akarom megbántani, de jobb lesz neki így, nélkülem.
Kérdező neked egy pszichológusra van szükséged, nem arra, hogy elhagyjon a párod.
Nekem van egy haverom, elég elvetemült arc, de mégis emberséges. Van egy rákbeteg barátnője. Nem tudják mennyi van vissza, most jól van, de akármikor rosszabbodhat az állapota, sőt meg is halhat. De ők nem ezt nézik, hogy jujj beteg és lehet csak pár éve van hátra, ha nem azt, hogy az együtt töltött időminőségi legyen és megédesítsék egymás hátralévő életét.
Add fel már végre az önsajnálatot. Beszéld meg a betegséged a pároddal, ha ő bevállal minden rizikóddal együtt feltétel nélkül, akkor ne rúgd el őt magadtól, hanem fogadd el a szerelmét/szeretetét, hiszen tudja, hogy az az út amire veled lép, bizony lehet nehéz is.
Miért akarod,hogy ő hagyjon el? Hogy neki legyen lelkiismeret furdalása? A szakítás joga a te kezedben is van,hagyd el őt te,ha tényleg ezt akarod!
De miért kell ennyire sajnálni magad és így élni? Nagyon sok beteg-egészséges pár van,akik nem csak vegetálnak egymás mellett,hanem kihozzák a mindennapokból a legtöbbet.Vannak gondjaik,ahogy mindenkinek,vannak jó és rossz napjaik,de nem tudja soha senki,hogy mikor lesz vége.Ők sem.Élvezik,hogy együtt vannak és kihasználják az életet.Ha te nem ilyen életformára vágysz,akkor lépj le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!