Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhíztam és ezért nem megy a szex a férjemmel! Nem akarom, hogy elhagyjon, mit tegyek?
Fogyj le például ?!
Nem kell zabálni és nassolni, hanem sportolj, diétázz ne pedig picsogj mint valami óvodás.
165/62? Szerintem csak a korábbi önmagadhoz mérve lehetsz "kövérebb", pl. a BMI index elég objektív megítélés szerintem, azzal a normál sávba esel még, nem a túlsúlyosba.
"Hogy kezdjem a teljes átalakulást?" - először is hidd el a férjednek hogy jól nézel ki.
26F
Aki szerint "165 centisen 62 kilósan" jól nézel ki, az hazudik.
A férjed is meg fogja unni, hogy egész nap csak zabálsz.
Persze, hogy azt mondja amit hallani akarsz, de a végén, -ha nem változtatsz sürgősen-, le fog lépni egy 20kilós cicababával, aki nem zabálja ki a vagyonából...
Sírni az óvodások szoktak ;) Adataid alapján kellemesen husis lehetsz, ami még szerintem nem gáz, sőt kívánatos! Persze ha neked nem jön be, tornázz, kerékpározz, ússzál. Nem kell mindet egyszerre, elég ha az egyiket kitartóan műveled! :)
30F
Úgy néz ki, Te bánatodban kezdtél enni. Kezdenek helyreállni a dolgaid, az étvágyad is lassan be fog állni a szokásosra, csak figyelj arra, amit eszel és mozogj, ha teheted.
Elindulsz lassan a helyes úton, ez nagyon jó! Egy valamit ne felejts el: a +kilókat gyorsabban lehet felszedni, mint leadni. Nagyon gyors eredményt ne várj. Pár hónap alatt szerintem rendbe tudsz jönni, ha egy kicsit változtatsz az életviteleden.
A férjed szeret téged és támogat. Ebből tudsz erő meríteni, ha már nincs.
Neked önértékelési problémáid vannak. Folyamatosan azt számolgatom a 165 cm-hez miért lennél Te 62 kg-san kövér? Akkor én a 173 cm-hez 71 kg-san egy tehén vagyok? Bár a tükörben nem ezt látom.
Szóval nyugodj meg és kezd szépnek látni az életet. Attól még sportolhatsz ha jól esik, meg ugye jót tesz az egészségnek is, de kövérnek nem mondanálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!