Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhíztam és ezért nem megy a szex a férjemmel! Nem akarom, hogy elhagyjon, mit tegyek?
Ha emiatt elhagy vagy megcsal,ne sajnáld!!!
Mellékesen,én 161 cm el, voltam már 57 is, de most 63 kg.-an se érzem magam hájasnak:)
Te sem hiszem ,hogy olyan nagyon elhízott lennél...Akkor a 80 és felettiek micsodák?
Ne beszéljetek már neki badarságokat!
Az adataid alapján abszolut nem lehetsz hájas.
Tessék elmenni pszichológushoz, mert ez akár bulímiához is vezethet. Egyáltalán nem vagy hájas, sőt! Ha a férjed azt mondja, hogy szexi vagy, akkor higgy neki!
Egyáltalán nem vagy kövér. Bár én lennék ilyen csinos!
Szóval neked az önértékelésed nincs helyén. Nem a testalkatod!
Kène a fenènek egy modell...ezerszer inkàbb egy olyan nô mint Te.
Mondjuk az agyadon alakìthatnàl, mert ha nem hiszed el magadról hogy kìvànatos vagy akkor aerobikozhatsz jövô Karàcsonyig is akkor sem lesz jobb...
Sètàlgass a fèrjed elôtt lengèn, mintha ott sem lenne, majd bùjj hozzà ès ellenôrizd a hatást! A butus fejedet átverheted, de a kopasz ôrmestert nem! (maximum ki :)
Nálunk is úgy van, hogy a házasság egy kicsit rápakolt a kilóinkra és a nejem is egy tízessel feljebb evickél nálad 3 gyerek után.
Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, akkor nagyon tévedsz! A férjed nem azért a férjed, mert CSAK AKKOR szeretett, amikor elvett, hanem azért, hogy ezt is elviselje! Ha szeret, akkor nem fog más nő után nézni. Legalább adj igazat neki és hidd el, amit mond! Hasonlóan előttem szóló férfitársamhoz, én is inkább jobban szeretem a húsosabb nőket, mint a modell alkatúakat. Nincs azzal semmi baj! Én ma is imádom a feleségemet és szívesen szexelek vele! Ha zavarnak a kilók és ez gondot okoz neked a férjed előtt (amit egyáltalán nem értek), akkor játsszátok azt, hogy teljesen sötétben szeretkeztek! Így nem látjátok egymást! Hidd el, nagyon élvezetes lesz mindkettőtöknek! És ha már ott tartasz, akkor éld ki magad rendesen, élvezd, amit lehet, használd ki a párodat!
Esküszöm, hogy visszajön a te kedved is!
43/F
2 dolog. Lefogyni, tartósan, csak életmód váltással lehet.
ÉS addig nem igazán fog sikerülni (sem így, sem úgy), amíg el nem fogadod magad úgy, ahogy vagy. Ami nem azt jelenti, hogy utána nem változtathatsz.
Kezdj el edzeni járni,lehet kelleni fog személyi edző neked,kajád megfelelő legyen,édességre rá se kacsints.
Jól gondolkozol kérdező tényleg kezdj magaddal valamit nem bántásból,de tényleg ha nem lépsz a férjed egyszer csak beállít egy tipptop feszes cicababával,és téged C vágányra vág,ezt nem hiszem,hogy akarod.Kezdj el nőcisen viselkedni,sportolj,hajrá ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!