Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha együtt fogjuk tölteni a Szentestét?
Kezd aggasztani, hogy a párommal, akivel 10 éve együtt vagyunk, és együtt is élünk, még sosem töltöttük együtt a szentestét. Se a karácsonyt. Mindenki a saját családjával van. Én nem engedek abból, hogy az én családommal legyek (legyünk), ő meg szintén otthon akar lenni az ünnepek alatt. 200 km-re laknak egymástól a családjaink.
Elmúltunk 35 évesek. Nem gáz ez?
Én őszintén örülnék a szabadnapnak.
De ha el is megy a szüleihez, azert nem hagy ajándék nelkul nem?
22-es:
Egy párkapcsolatba nincs "szabadnap".
#23 én mondjuk ateistakent is ünneplem a karácsonyt mint a szeretet unnepet nem úgy mint Jézus szuleteset.
Egyébként a karácsony pogány unnepbol származik. Nem azért mert akkor született Jézus. A fa diszitesnek sincs semmi köze a kereszténységhez.
26-oshoz annyit tennék hozzá, hogy nekünk ez a családi összejövetel napja is. Ami pozitív, mert nagyon messze élünk egymástól, nem oldható meg random kedden.
És hogy miért pont a karácsonyt ünnepeljük semmint nyáron egy random napon? Azért mert ez az ünnep szabadnapok hadát vonzza magával.
Ezt pedig mi ki is használjuk. 2 napra nem érdemes utazni 700 km-t. 5 napra inkább.
27
Te csak ilyenkor találkozol a rokonaiddal? Ez szomorú!
Az pedig főleg, hogy sokan ilyenkor megjátsszák a "puszi-puszi-szeretet" hazugságot, de huszonhetedikén már megint lehet vitázni a semmin meg rühellni az unokatestvéreket vagy az anyóst.
Én nem csak karácsonykor szeretem ezt a 2 (korábban 6, négyen már elhunytak) embert, akivel karácsonyozom, hanem egész évben, a karácsony annyival másabb, hogy olyankor testvérem agyondíszíti anyám házát, meg eszünk karácsonyi süteményt. Maga a látogatásom ott, olyan mint bármikor máskor.
A ti hibátok. Ennyi.
Te is családozni akarsz, ő is. Erőszakos vagy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!