Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaha együtt fogjuk tölteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaha együtt fogjuk tölteni a Szentestét?

Figyelt kérdés

Kezd aggasztani, hogy a párommal, akivel 10 éve együtt vagyunk, és együtt is élünk, még sosem töltöttük együtt a szentestét. Se a karácsonyt. Mindenki a saját családjával van. Én nem engedek abból, hogy az én családommal legyek (legyünk), ő meg szintén otthon akar lenni az ünnepek alatt. 200 km-re laknak egymástól a családjaink.

Elmúltunk 35 évesek. Nem gáz ez?

2022. dec. 3. 01:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt úgy csináljuk hogy szenteste együtt vagyunk, az csak a miénk. 25en egyik család, 26an másik család. Utóbbinak a sorrendje változhat, de a 24 nem.
2022. dec. 3. 07:33
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is úgy van, ahogy az utolsó írja.

24-én átmegyek edesanyamhoz, együtt megfozunk estére, aztán hazajövök a kajaval, párommal és a cicakkal négyesben töltjük a szentestet, másnap anyumek, utána nap az ő szüleihez megyunk.

24N

2022. dec. 3. 07:46
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez mindkettőtöknek megfelel,akkor nem gáz,bár furcsa,hogy két felnőtt nem tud egy konpromisszumos megoldást találni.

Mivel kiírtad ide a kérdést úgy gondolom Neked ez így nem felel meg.

Pofon egyszerű a megoldás,szenteste napján maradjatok otthon ketten együtt,aztán első nap az egyik család,második nap a másik.Sőt még abban is lehet engedni,hogy kinek a családjához menjetek először.

2022. dec. 3. 08:03
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit úgy tűnik, mintha egymásra nem tekintenétek családként.
2022. dec. 3. 08:32
 15/34 A kérdező kommentje:

#9 Így van, nincs gyerek. És nem is lesz. Leragadtunk a gyerekkori családunkban. :(

#14 Sajnos ezt nagyon jól látod.

#6 Mert a környezetemben mindenhol a lány szüleinél vannak szenteste.

Köszönöm, nagyon hasznos válaszokat adtatok.

2022. dec. 3. 09:14
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel egyikőtök se akarja.

Nekem gáz lenne, de nektek jó így, szóval nincs gond. Én is úgy csinálnám, hogy szenteste kettesben, aztán egyik nap egyik család, másik nap másik. Mondjuk én fura vagyok, mert nekem gyerekeim is lennének. Nem tudom értelmezni ezt a párkapcsolatban élek, de gyerek státuszban maradok szitut.

2022. dec. 3. 09:42
 17/34 anonim ***** válasza:
25%

En elvárnám, hogy velem töltse a szentestét. A barátomnak megmondtam, ha csinal egy ilyen húzást, köztünk vége.

Ez hatott. Nem örült neki, de hatott rá.

Ennyi erővel lehet, hogy van egy titkos masodik csaladja, 2 gyerekkel

2022. dec. 3. 09:47
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem tekintetek egymásra családként akkor mit akarsz ettől a kapcsolattól? Mit vársz?
2022. dec. 3. 09:53
 19/34 anonim ***** válasza:
84%
Nem is ajanlom, h gyereket szülj neki. Ki tudja mik fognak kiderülni róla, nekem gyanús ez a szentestei rendszeres eltunedezese. Lehet van mar csaladja. Erre is van esély
2022. dec. 3. 10:07
 20/34 anonim ***** válasza:
87%

Ha leragadtatok a saját családotokban, akkor minek vagytok egyáltalán együtt?

Akkor költözzetek haza a szüleitekhez, felesleges együtt lenni, ha még annyira sem szeretitek egymást, hogy karácsonykor igényetek legyen együtt lenni.

Ismétlem, nem baj, ha a szülőkkel vagytok Szenteste, ha ez KÖZŐS megegyezés. Mi a férjem szüleivel és családjával vagyunk, mert én nem tartom a sajátommal a kapcsolatot, de nekünk ez így jó, így szeretjük. Ha nekem is lenne családom, és velük is szeretnék lenni, biztos megoldanánk úgy, hogy egyik évben velük Szenteste, másik évben a másik családdal. Nálatok ez sem megy.

Ha nem nőttetek még fel annyira, hogy saját család legyetek, akkor ne játsszatok felnőttest évközben sem. Vagyis tegyétek, a ti dolgotok, csak akkor minek ez a kérdés? Nyilván ha egyikötök sem akar változtatni, engedni, akkor minden marad így, te nem várhatsz tőle egyoldalú kompromisszumot.

2022. dec. 3. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!