Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha együtt fogjuk tölteni a Szentestét?
Kezd aggasztani, hogy a párommal, akivel 10 éve együtt vagyunk, és együtt is élünk, még sosem töltöttük együtt a szentestét. Se a karácsonyt. Mindenki a saját családjával van. Én nem engedek abból, hogy az én családommal legyek (legyünk), ő meg szintén otthon akar lenni az ünnepek alatt. 200 km-re laknak egymástól a családjaink.
Elmúltunk 35 évesek. Nem gáz ez?
Nézd, hogy a családjaitokkkal akartok lenni Szenteste, az önmagában nem gáz, de az, hogy ennek következtében nem tudtok együtt lenni és nektek ez tulajdonképpen megfelel, szerintem elég egyértelműen mutatja, hogy nem vagytok túl fontosak egymás számára.
A család fontosabb, mint ti egymásnak, ami felnőtt párkapcsolatban de, gáz. Persze, szeressétek a szüleiteket, de ti ketten elvileg már saját család lennétek, még jó, hogy nincs gyerek, gondolo nen is akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!