Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mit takar az ha egy nő nárcisztikus?
"Elfogadni nem tudott, helyette változtatni szeretett volna, ami állandó konfliktusokhoz vezetett, és mindig felhánytorgatta hogy mennyiszer megbántottam őt."
Ez annyira sarkalatos tény, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni.
Én is tapasztaltam ilyeneket, hát nem kellemes.
A gyökér konfliktus pont abból ered, hogy nem tud elfogadni, de az meg amiatt van, mert nem tudja elfogadni saját magát. Magával van baja.
Jövőkép nem nagyon kell, ha közben élvezni tudjátok a pillanatot.
Kedves kérdező! A narcizmust ez alapján nem lehet sem megállapítani, sem kizárni! Ráadásul ez egy spektrum, több megjelenési formával, a vonásoktól a súlyos szemelyisegzavarig.
Teljesen felesleges diagnózisokban gondolkodni. Ha egy nő nem jön be, teljesen mindegy a miertje, akkor változtatni kell a kapcsolaton, mondjuk keresni mást.
Én most jöttem ki egy ilyen kapcsolatból 3 év után, a jutúbon leírtam kommentben.
https://www.youtube.com/watch?v=ehXehjyHxok&lc=UgzC6G5nWezhM..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!