Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pontosan mit takar az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mit takar az ha egy nő nárcisztikus?

Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Elfogadni nem tudott, helyette változtatni szeretett volna, ami állandó konfliktusokhoz vezetett, és mindig felhánytorgatta hogy mennyiszer megbántottam őt."

Ez annyira sarkalatos tény, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni.

Én is tapasztaltam ilyeneket, hát nem kellemes.

A gyökér konfliktus pont abból ered, hogy nem tud elfogadni, de az meg amiatt van, mert nem tudja elfogadni saját magát. Magával van baja.

Jövőkép nem nagyon kell, ha közben élvezni tudjátok a pillanatot.

2022. dec. 3. 00:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Nyilván az elmesélt dolgok egyoldalúak. Nyilván nem vagyok tökéletes, és ezeket csak az én részemről meséltem el ahogy én láttam.
2022. dec. 3. 01:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Én se vagyok tökéletes, ettől még törekedtem normálisnak lenni és mégis tapasztaltam ilyeneket.
2022. dec. 3. 01:04
 14/17 A kérdező kommentje:
Összességében lehet azt mondani hogy ezek nárcisztikus jellemvonások? Fura, mert ilyennel egyszer már találkoztam. Meséltem is róla neki, hogy kísértetiesen hasonlít rá, ahogy viselkedik. Szerinte csak a démonjaimmal kűzdök.
2022. dec. 3. 01:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Összességében, amit leírtál, kevés ehhez. Távolból amúgy sem lehetséges személyiségzavart diagnosztizálni, bármekkora is volna rá az igény.
2022. dec. 3. 04:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A narcizmust ez alapján nem lehet sem megállapítani, sem kizárni! Ráadásul ez egy spektrum, több megjelenési formával, a vonásoktól a súlyos szemelyisegzavarig.

Teljesen felesleges diagnózisokban gondolkodni. Ha egy nő nem jön be, teljesen mindegy a miertje, akkor változtatni kell a kapcsolaton, mondjuk keresni mást.

2022. dec. 3. 07:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Én most jöttem ki egy ilyen kapcsolatból 3 év után, a jutúbon leírtam kommentben.

https://www.youtube.com/watch?v=ehXehjyHxok&lc=UgzC6G5nWezhM..

2023. márc. 19. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!