Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok mi az oka annak, hogy kevésbé, vagy egyáltalán nem kívánjátok a szexet a párotokkal?
Nálunk nekem (27 éves nő) magasabb az étvágyam és sajnos időközönként konfliktushoz tud vezetni, hogy neki elég heti 1 együttlét és nem viseli meg, ha 1-2 hónapig nincs, mert nincs kedve.
Na de mi okozhatja ezt, hogy nincs kedve? Tudom, hogy neki kellene hóditani, de mire arra kerül sor, már kikaparom a falat. Mikor felhozom a témát, azt mondja neki így tökéletes. Mit tud elrontani egy barátnő, amitől megszűnik a vágy? És mivel lehet visszaszerezni a motivációt a férfinál, hogy hóditani akarja a barátnőjét?
az egyik tippem nekem is az, hogy ellaposodott a szex, meg úgy az egész kapcsolat.
főleg, ha minden helyzet és menet eléggé rutinszerű, azért az nem tudja sok éven át napi szinten lázba hozni az embert (valakit persze igen, de hát nem vagyunk egyformák, ahogy valakinek tökéletes kikapcsolódási forma, hogy évtizedeken át minden este ugyanúgy keresztrejtvényt fejt)
a másik tippem, hogy beállt köztetek egy olyan viszony, melyben nagyon sok olyan inger éri őt, ami a vágy ellen dolgozik, és nagyon kevés olyan, ami vágyat keltene.
mondjuk túl sokat vagytok együtt, de nem minőségi az idő, hanem inkább zavarjátok egymást, vagy legfeljebb haveri/testvéri színezetű a viszony.
vagy keveset vagytok együtt és az is főleg a közös feladatok gyakorlati megoldásával telik (pl. háztartás)
stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!