Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit takar a párkapcsolaton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit takar a párkapcsolaton belüli nem erőszak? Mikortól számít annak?

Figyelt kérdés

2022. dec. 2. 00:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Te csupán csak nem tudsz rendesen dugni, mivel nem érdekel, hogy mit élvez a nöd. Pont, mint a kérdező pasija, aki szerint egy nő be fog indulni attól, ha elkezdik szárazon ujjazni, akarata ellenére.

Kérdező, szerintem ilyen esetben a különbség a _szándék_. Vagyis elmondásod szerint a pasid be akart gerjeszteni, "csak" borzasztó bénán csinálta. Egy rossz szex lehet fájdalmas és rossz tapasztalat akkor is, ha te is kívántad. A leírásod alapján nem megerőszakolni akart. Vagyis a helyedben nem mennék rendőrségre, már csak az ezzel járó hercehurca miatt se, és szinte 100%, hogy nem ítélnék el.

Viszont én egy ilyen után erősen megfontolnám a szakítást. Valószínűleg ha minden más rendben lenne, ez a kérdés nem születik meg. Ráadásul ez az eset egy olyan mértékű bizalomvesztést okoz, ami után nagyon nehezen építhető újra az intimitás. A te pasid meg nem tűnik annak a türelmes és megértő típusnak, akivel elérhető, hogy újra élvezd a szexet. De te ismered.

Azt meg csak a köznép okítására írom, hogy az is erőszak, ha zsarolással kényszerít rá. Akkor is, ha nem fáj (fizikailag). Zsarolás az is, ha azzal fenyeget, hogy akkor megkapja a szexet mástól, vagy szakít, vagy akkor ő se viszi le a szemetet.

2022. dec. 2. 04:35
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

10. "Itt a gyakorin olvastam"

Neked ez valami mesekönyv estére? Mindent, amit itt olvasol készpénznek veszel?

2022. dec. 2. 06:09
 13/17 anonim ***** válasza:
14%
Ha nem fogott le, akkor azért az ujjazáshoz két ember kell... Nem nevezném párkapcsolati erőszaknak, simán csak bepróbalkozott, hátha megjön a kedved.
2022. dec. 2. 07:49
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha engem elkezdene ujjazni miután elmondtam, hogy nem szeretném és száraz vagyok mint a Szahara minősíthető erőszaknak főleg ha lefog, amúgy én is inkább probalkozasnak nevezném de hogy nagyon kellemetlen lenne az biztos!
2022. dec. 2. 09:50
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

Hogyha 2-3x szólás ellenére is folytatja.

Néha nekem is van, hogy húzódozok, mert fáradtabb vagyok, de azért nyomul - nem nyúl fel, de pl simogat lenn, csókol, és ezzel beindít.

De amikor nemet mondok, mert pl görcsöl a hasam, borzalmasan fáj a fejem (kb félévente 1x szokott, már-már migrén :( ), és ő nem hagyja abba, sőt belém nyúl vagy lefogva szexel velem, az erőszak.

2022. dec. 5. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
15-ös vagyok, a barátom nem dug meg akaratom ellenére, de pl az exem pont ezt tette.
2022. dec. 5. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:
96%
"Hogyha 2-3x szólás ellenére is folytatja." Nem, akkor is ha egy rászólás után folytatja. Ami a kérdezővel történt, egyértelműen erőszak: közölte hogy nem, a patkány hapsija meg leszarta, és turkálni kezdett a hüvelyében. Nincs olyan hogy többször rimánkodok hogy ne, és csak utána erőszak. Egyszer szólok, ha nem áll le, onnan bűncselekményt követ el. És addig lenne a rohadék a pasim.
2022. dec. 6. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!