Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit összetettebb a problémám a párommal? Mit tegyek ebben a helyzetben?
Szép jó napot kívánok mindenkinek!
Kicsit több, mint másfél éve vagyunk együtt a párommal, kicsit ittasak voltunk, és összejött a gyerek, aminek nagyon örültünk, mert rá 2 hónappal kezdtük volna a babaprojektet.
A 12. heti genetikai UH-n minden tökéletes volt, majd a 13. héten lebetegedtem, és elkaptam a streptococcus fertőzést, ami a torkomon, majd az egész arcüregemen és végül a hallóidegeimen kötött ki.
Emiatt elvesztettem a hallásom 45%-át, ami miatt kénytelen vagyok hallást segítő készüléket hordani, ugyanis 5 méternél tovább nem hallok tisztán.
Ő aznap este fogta magát, és elköltözött a szüleihez, mondván, hogy ő nem erre mondott igent, hogy egy fogyatékost istápoljon.
Ennek már 2 hete. Most vagyok a 21. hétben, a szülők nem veszik fel, a párom sem, mindenhol le vagyok tiltva.
Mit tudok kezdeni?
Gyerektartásra beadni a keresetet, nem fog visszajönni.
Gerinctelen f@sz
Mi az hogy fogyatékost istápoljon? Így nevezei azt a nőt akitől
gyereket akart, és családot alapítani?
Attól hogy ez történt a hallásoddal, ami szomorú,de korántsem
szorulsz ápolásra, ennél sokkal durvább betegségekkel sem
hagyjuk magára ha valakit igazán szeretünk.
Szóval ha ez így igaz, ahogy írtad,ez a csávó soha nem is
akart tőled gyereket igazából, és most jól jött neki
ez az apropó,hogy lepattintson.Hogy mindezt a gyerekével
teszi, és annak anyjával, hát ritka egy görény az ilyen.
A baba miatt neked árt a sok stressz,szóval akármilyen
kilátástalan is minden,a lehető legkevesebbet idegeskedj.
Szülők,barátok? Valaki akire számíthatsz?
...mert ez valóban így is van, ott hogyott téged egy magzattal és így rád szakadt minden.
Max sírd ki magad, aztán szedd össze a gondolataidat, és állj fel. Nem lesz egyszerű, de nem is lehetetlen.
A pasi meg tényleg egy gerinctelen f@sz és közvetve a családja is. De ezen ne agyalj túl sokat. Maximum annyit, hogy a gyerektartásdíj kérelmet majd add be.
Ez egy barom! Kitartást. A szülőknek küldhetsz esetleg ajánlott levelet, a baba fotókkal, ha megszületett. Leírhatod benne, hogy amennyiben ők elfogadják, hogy megbetegedtél és ezért hallókészüléket kell használnod, akkor szívesen látod őket nagyszülőként a gyerek életében.
El nem tudom képzelni, hogy ki lehet ennyire idióta, hogy ilyesmit csináljon, amihez a szülők is asszisztálnak (nekem gyanús, hogy nem ezt a sztorit mondta el a szüleinek).
#3, pedig eddig sosem volt gond, tényleg a legjobb kapcsolat volt, amiről csak álmodhattam, anyukám, a még élő nagyszüleim és pár rokonom teljes mértékben mellettem áll, még most is dolgozom callcenteresként, a munkahelyem adott 2 hét próbaidőt, soha nem volt gond az értéssel, maradhatok.
#4, Persze, ez evidens, csak egyszerűen rossz, ami történik.
#5, A nagyszülők tudják, hogy mi történt, és nem szólnak hozzá érdemben, sőt kaptam egy sms-t, hogy unják a sorozatos zaklatásaimat (az anyukáját egyszer, az apukáját 2x próbáltam hívni) és feljelentenek, ha bármilyen formában próbálom velük felvenni a kapcsolatot.
Jól van,az a lényeg hogy nem vagy egyedül. Utána vissza tudsz menni dolgozni
is, ez is rendben lesz. Idővel majd meg fogod találni azt aki meg is érdemel,
téged és a babát is.
A gyerek apja és családja pedig nem normális,ilyen
aljas gyökér embereket,elképesztő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!