Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy ilyen összetett helyzetben?
Ennek az embernek gyereket ne szülj!
Ha váltasz és dobod a pasit (amit persze megérdemelne) és másikat keresel, kérdés mikorra találsz? Aztán még ott is el kell telnie egy kis időnek mikorra a gyerek kérdés szóba karülhet. Hány éves leszel akkor? Hmmmm... Nem könnyű eset!
Az nem tudom a kislányod mennyi idős, de szerintem meg lehet vele is beszélni sokmindent! A leírtakból nekem az következik, ha a pasid saját gyereket nem akar, és ahogy erről vélekedik, akkor a Te kislányodhoz sem állhat valami nagy lelkesedéssel!?
Nem tudom mekkora veszteség érhetni a lányodat, ha ismét ketten maradnátok!
Én szerintem ezen elgondolkoznék erősen!
Igazából azt nem értem, hogy miért erőlteted a gyerek témát, ha már van? Nem hiszem, hogy ettől lesztek X %-al boldogabbak... ha amúgy minden más jól működik, akkor meg pláne. Én megértem a férfi álláspontját. Egy gyerek, kifejezetten a mai világban egy brutálisan nagy felelősség. Már így is van egy lányod, arról is gondoskodni kell és akkor jönne még egy...
Inkább ezt gondolnám át. Picit próbáld az Ő szemszögéből is átvizsgálni a helyzetet, mielőtt hamar döntesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!