Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségetekre lenne szükségem! Nehéz helyzetben vagyok, mitévő legyek? Sajnos a szerelemem prostituált.
"Tudom h balf.....asz vagyok....."
Akkor mit vársz itt az oldalon ha te is tudod mi a helyet?
Keress olyat, aki az elvárásaidnak megfelel, és ne csak sodródj. Irányítsd az életed! Légy férfi!
Ha tudsz neki olyan élethelyzetet biztosítani hogy ne kelljen ezt csinálnia akkor kérd meg hogy fejezze be (értsd.: az ő valszeg minimálbér közeli "polgári fizuja+te fizudból tudtok közel úgy élni mint most ő a prosti fizujából)
Ha ez nem lehetséges és a közeljövőben sem lesz az akkor még véletlenül se kérj ilyet tőle, vagy belenyugszol és szereted annak ellenére ami, vagy pedig elfelejtitek egymást.
Szerintem ha akarja meg tudná oldani, hogy másképp jusson pénzhez. Nem bántásból de, Én személy szerint nem is értem, hogy van gusztusod valaki olyanhoz hozzáérni, akihez más is hozzá fér.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!