Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a párom? Szerettem volna ha felesegül vesz a párom, de mivel ő már volt házas ezért azt mondta hogy nem szeretne újraházasodni,

Figyelt kérdés
én mondtam neki hogy nem baj, pedig tudta hogy vágytam egy eskuvőre, ezért másnap a saját pénzemből vettem egy másfél milliós gyémánt gyűrűt, mikor megmutattam a gyűrűt akkor kiakadt a párom hogy ezt minek vettem, szerintem nem jogos a kiakadása, azóta alig szól hozzám, mit csináljak?

2022. nov. 27. 19:53
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen mert a páromat nem a gyűrű hanem az ára zavarta elsősorban
2022. nov. 27. 21:02
 22/29 anonim ***** válasza:
93%

Az eljegyzési gyűrűnek és az árának mi köze a házassághoz?

Házasodni lehet ingyen, 2 tanúval.

2022. nov. 27. 21:10
 23/29 anonim ***** válasza:
62%

Az ára zavarta? A saját pénzedből? Szóval elvenni nem akar, de a pénzedre igényt tart? Érdekes.

Offtopic: Nekem van eljegyzési gyűrűm, de nem hordom. Amióta elakadtam egy kilincsben és majdnem letépte az ujjam. A férjem ismer olyan férfit, akinek hasonló okokból hiányzik a gyűrűsujja. Veszélyes ékszer, én napi szinten biztos hogy nem fogom hordani, esetleg alkalmanként. Karkötő még rosszabb, én maximum fülbevalót hordok.

2022. nov. 28. 09:30
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Eddig sem akart elvenni, ezután veled sem akar majd lenni. Éretlen a viselkedésed. Most kezded szórni a pénzt rendben van ha most kaptad meg az első fizetéseid egyikét, de így nyomást gyakorolni egy férfira nagyon nincs rendben.

Megbeszélhetted volna vele, hogy miért nem akar elvenni. Mitől fél?

Talán egy házassági szerződés megoldotta volna.

2022. nov. 28. 11:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Utolsó én felajánlottam de úgysem akarta ha van szerzodes
2022. nov. 28. 12:32
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a fenébe. Vagy fogadd el hogy sosem leszel a felesége. Tudd meg miért nem akar nősülni és el fogod tudni dönteni elfogadható ez neked vagy sem. Gyereket akartok?
2022. nov. 28. 12:56
 27/29 anonim ***** válasza:
81%
Téged nem akar elvenni. Jól elvagytok, de szíve mélyén nem ilyen nőre vágyik. Most adtál erre még egy megerősítést. Gratula!
2022. nov. 28. 13:35
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Es miert nem szakitottal vele amikor megtudtad, hogy nem akar ujrahazasodni?
2022. nov. 28. 15:34
 29/29 Kóboráramszelidítő ***** válasza:
100%

őőőő.. hogyan vagytok ti így együtt?

Bakker, én meg egy olyan nőre ácsingózok, aki kb azt akarja, mint te.

Az élet már csak ilyen kifürkészhetetlen..

2022. nov. 28. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!