Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a párom? Szerettem volna ha felesegül vesz a párom, de mivel ő már volt házas ezért azt mondta hogy nem szeretne újraházasodni,
Az eljegyzési gyűrűnek és az árának mi köze a házassághoz?
Házasodni lehet ingyen, 2 tanúval.
Az ára zavarta? A saját pénzedből? Szóval elvenni nem akar, de a pénzedre igényt tart? Érdekes.
Offtopic: Nekem van eljegyzési gyűrűm, de nem hordom. Amióta elakadtam egy kilincsben és majdnem letépte az ujjam. A férjem ismer olyan férfit, akinek hasonló okokból hiányzik a gyűrűsujja. Veszélyes ékszer, én napi szinten biztos hogy nem fogom hordani, esetleg alkalmanként. Karkötő még rosszabb, én maximum fülbevalót hordok.
Eddig sem akart elvenni, ezután veled sem akar majd lenni. Éretlen a viselkedésed. Most kezded szórni a pénzt rendben van ha most kaptad meg az első fizetéseid egyikét, de így nyomást gyakorolni egy férfira nagyon nincs rendben.
Megbeszélhetted volna vele, hogy miért nem akar elvenni. Mitől fél?
Talán egy házassági szerződés megoldotta volna.
őőőő.. hogyan vagytok ti így együtt?
Bakker, én meg egy olyan nőre ácsingózok, aki kb azt akarja, mint te.
Az élet már csak ilyen kifürkészhetetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!