Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit várjak az újraházasodással?
1,5 éve házasodtam össze a férjemmel, nemrég adtuk be a válópert. Mindkettőnknek lett közben új párja. Így utólag úgy gondolom, hogy felelőtlenek voltunk. A férjem valószínűleg soha nem szeretett. A jegyesség ideje alatt is megvolt a szeretője, amit akkor persze nem tudtam. Nekem is lett párom, aki támogat és mindenben mellettem áll. Szeretnénk összeházasodni és gyereket vállalni. Kicsit tartok azonban, hogy ha mi túl hamar összeházasodunk, akkor a rokonság nem venné jó néven. Ha két tanúval esküszünk, akkor pedig amiatt kritizálnának. Nagy családom van, sokszor ünneplünk együtt, nem tudom hogy lehetne ezt a legjobban megoldani.
27N
Egyetértek az előzővel. És kizárólag magaddal és a pároddal törődj, a rokonok ne befolyásoljanak ilyen döntésben.
Szerintem egyébként ha látják rajtatok, hogy komoly a dolog, és miket terveztek, és látszik, hogy boldogok vagytok, nem lehet túl nagy a kritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!