Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a párom? Szerettem volna ha felesegül vesz a párom, de mivel ő már volt házas ezért azt mondta hogy nem szeretne újraházasodni,
Ok, vettél egy gyémánt gyűrűt, de mi értelme volt!?
Megmondta, hogy nem tervez megnősülni, baromira értelmetlen volt, ha úgy gondoltad, ezzel majd presszionálhatod, sőt még ellenszenvessé is váltál ez által.
A saját magadnak vett gyűrű olyan, mint a kurvázás.
Ott is lehiteti magával a férfi, hogy meg tudott hódítani magának egy nőt, a nő kívánja... pedig csak fizetett egy szolgáltatásért.
A te gyűrűd ugyanilyen önátverés.
Éretlen válasz egy éretlen döntésre.
Ha neked fontos az esküvő, ő viszont nem szeretne, akkor ti nem vagytok egymásnak valók. Ennyi.
A lényeg nem az, hogy mennyibe került a gyűrű, hanem az, hogy mivel van egy gyűrűd, ezért mindenki azt hiszi majd, hogy mégis eljegyeztek.
Ha téged ez a helyzet bánt, akkor őszintén kell róla beszélni, és nem így.
Én soha nem maradtam volna valakivel, aki nem akar nősülni. Én értsem meg, hogy ő nem akar megnősülni, oké. De ez nem önző dolog? A legtöbb nő kislány kora óta arról ábrándozik, hogy férjhez megy. Tehát ha szeret, megadja neked, amire vágysz. Innentől kezdve teljesen felesleges mindenféle játszmázás.
Ha van másfél milliód egy gyűrűre, akkor te egy jómódú, igen magas színvonalon élő nő vagy, akinek az esküvője minimum 7-10 millióban állna meg. Gondolom ez is egy ok lehet, amiért a férfi nem akar elvenni. Itt nem az a baj, hogy vettél magadnak egy ékszert, hanem az, hogy gyűrűt vettél mikor a partneredtől pont ezt akartad kicsikarni. Miért nem fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő? Miért pont gyűrű? Burkolt presszionálás? Helyette megkérted a saját kezedet? Érdekes gondolat. Gondolkodj el, hogy hányadán álltok a partnereddel. Nem tűnik holtomiglan kapcsolatnak. Akár elvesz téged, akár nem.
Feltéve, ha a sztori igaz.
17-es Semmilyen eljegyzési gyűrűt nem fogsz kapni, mert nem lesz esküvő, se kicsi, se nagy.
Még mindig nem írtad meg, hogy minek vetted. Azon kívül, hogy szép semmi értelme a vágyott házasság szempontjából.
Ha igaz lenne, hogy "mivel magamnak vettem a gyűrűt nem néztem az árát, most ennyi volt az ára ez tetszett meg", akkor nem írtad volna le, hogy 1.5 milla volt.
Kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!