Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom telefonján furcsa dolgokat találtam. Mit
csináljak?
Csak nem borít ki, ne haragudj amiért kicsi az ingerküszöböd 50-es :)
Ne aggódj, ettől én még nem gyűjtöm a fényképeket :)
2022. dec. 1. 17:38
Nagyon nem kicsi az ingerküszöböm, hullák utáni takarításokat szoktam nézni youtubeon, de nem mentem le a képeket, hogy arra maszturbáljak... Tudod van egy határ, ezek szerint te ezt átlépted ahogy a kérdező pasija is...
2022. dec. 1. 18:02
Kérdezhetek? Ki mondta, az az írta nektek, hogy maszturbál rá? A kérdező ezt nem látta, csak a képeket. Honnan veszitek ti, hogy mit csinál a képekkel. Naivan kérdem csak. Mert igazából olyanokat írtok aki valószínű semmi állitásotokat nem fed. Szoktatok ti gondolkodni mielőtt írtok bármit is???
2022. dec. 1. 18:26
Én még egyszer felvetném: miért ne lehetne megkérdezni tőle, hogy miért menti a telefonjára ezeket a képeket? Akik azt tanácsolják, hogy kérdés nélkül lépjen le a kérdező, azok csak feltételezésekre alapoznak. Honnan tudjátok, hogy szexuális vonzalmat érez, vagy maszturbál ezekre? Ezek mind csak rosszindulatú feltételezések. Ha a kérdező együtt él már vele egy ideje, akkor csak ismeri annyira, hogy el tudja dönteni, hogy fél-e tőle vagy sem.
2022. dec. 1. 19:12
Mert normális ember ilyesmit nem tölt le a telojaba!!!!
Csak egy beteg pszichopata, azért!!!!
2022. dec. 1. 19:18
És akkor mi történik, ha a kérdező rákérdez? Ott helyben megfojtja?
2022. dec. 1. 19:22
Akár... Ki tudja, az biztos, hogy jó vége ennek nem lesz.
2022. dec. 1. 19:30
Milyen becariak itt többségben...:-D Jellemző.
Azért ha valakivel hosszútávú kapcsolatban élek,ahogy
a kérdező is, ne lépjen már le szó nélkül mert
a telefonjában ijesztő dolgokat talált.Ha kiderül hogy
erre gerjed oké,mehet de addig amíg nem tudja az igazi okot..
Aztán majd egy életen át kérdezgeti magától meg az ilyen
fórumokon hogy mi lehetett...
2022. dec. 2. 13:31
Én szerintem felesleges megkérdezni, mert úgyis hazudni fog és valamivel ki fogja magát magyarázni. Ahogyan itt mentegetik egyesek a csávót, az nagyon durva amúgy. Én 2 éve találtam meg a férjem gépén az exnője régi meztelen fotóit. Rohadtul kiakadtam, kiderült, hogy elfelejtette letörölni. Hetekig rágtam magamat, pedig az csak egy 10 éves kapcsolat alatt keletkezett fotók voltak. Na ehhez képest a hulla fotók kutyfsza. Ne kezdje el keresni az okokat. Ha nem a férje, nincs gyerekük és nem egy tizenéve tartó kapcsolatról van szó, akkor a kérdező találjon egy indokot (pl elmúltak az érzések, élni akarok stb sablon duma) és lépjen le. Nem vagyok beszri, de ez csak engem rombolna. Láthatóan a csávó agya beteg. Teljesen mindegy, hogy mi okkal tárol hullafotókat a mobilján. Nem normális dolog.
2022. dec. 2. 13:41
Mi a normális a mai világban? Kinek nincsenek titkos vágyai?
Jó többségében nem hullák, de az biztos hogy 10-ből 7 embernek
ha bele látnánk a fejébe,elég érdekes dolgokra bukkanhatnánk.
Ettől még nem lesz gyilkos egyikből se.Az egy vicc amit egyesek már
belevetítettek a csávóba.Miközben maga a kérdező is mondja hogy
egy hangos szava nem volt hozzá soha.
2022. dec. 2. 13:46
További kérdések: