Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom telefonján furcsa dolgokat találtam. Mit csináljak?
Én is nézek bűnügyi helyszíneket/takarításokat hullák után,boncolásokat, mert érdekel a kriminológia. De! Eszembe se jutna ezeket a képeket/videókat lementeni a telefonomra, sőt néha az is eszembe jut, hogyha a youtube előzményeimet látná valaki, akkor rohadtul szégyellném magam.
Szerintem nagyon beteges amit csinál, mindenképp szakíts.
34
te semmit nem tudsz a kriminológiáról! ez egy diszciplína, egyetemen tanítják.
pl. az ún. agresszió- és erőszakelméletek közti különbségekkel sem vagy tisztában, és címkézésnek nevezik amit teszel, látatlanban stigmatizálsz egy embert, akivel sosem beszéltél, akit nem ismersz, és akit random elítélsz látatlanban.
a sok hülye meg károgja itt ugyanazt, amit te.
egyelőre itt egy gáz dolog van, h.kérdező megsérti a pasija magánszféráját.
hogy az illetővel mi van, azt csak szakember derítheti ki, de még egyszer mondom, kár patológizálni.
Azért néztem bele mert sokszor pittyegett a telefonja, megijedtem nem-e történt valami vele a munkahelyén. Volt már, hogy odabent felhasította az alkarját, és a sürgősségin varrták neki össze. Utólag már nagyon bánt, hogy belenéztem. Hálistennek nem történt semmi amikor reggel hazaért, evett, aztán lefeküdt aludni. Délelőtt felhívtam a szüleimet, hogy tudnék-e náluk lakni egy darabig, ha úgy alakul a helyzet, nem értették szegények, hogy mi történt.
Köszönöm azoknak akik normálisan válaszoltak. Aki pedig azzal viccelődött, hogy biztos az exei vannak a képeken, az szégyellje magát!
Engem is érdekel a krimi, a halál, a gyilkosságok stb, rengeteg mindent néztem már ezekben a témakörökben, protekcióval bejutottam hullaházba "nézegetni", de ettől még én is beparáztam, amit írtál. Van egy szint. A csávódnál valami nagy baj lehet fejben. Vigyázz vele!
:O
N
tehát a telója otthon volt, de a csávód nem? ez így elég gyanús, h. kamu!
még egyszer mondom, horrorsztorik gyártása helyett asszertív kommunikáció.
másrészt meg ne vadidegen emberek mondjanak ítéletet a párod felett.
ha neked nem sikerült semennyire kiismerned eddig meg bizalmat szavaznod neki, és most egy nekrofil pszichopatának gondolod, mert a gyakorisok aszonták, akkor nálad is gondok vannak az emeleten!
majd beviszem a sztoridat kriminológia mesterszakra az egyik szemináriumra, hadd röhögjünk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!