Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt valami más van vagy ez tényleg betehet egy férfi egojának?
Nem érdekli, ha barátnőzöm, kirándulok, vagy utazok. A fiúbarátok sem zavarják.
Viszont két dologra nagyon érzékeny.
Az egyik a sport. Évekig versenyúszó voltam és fitnessz-versenyen is voltam. Már nincs olyan kipattintott testem, de rendszeresen úszom, amit ő elutasít fejben. Úgy tesz, mintha nem történt volna ilyen. Mindig próbálja bizonyítani hogy èn nem is vagyok olyan komoly úszó vagy nem tudok akkora súlyt felemelni
A másik, hogy a szüleimmel gyerekként bejártuk Európa nagyvárosait, ugye a sportesemények mellett. A szüleim, rokonaim, külföldi barátaim mindig hívnak engem/minket látogatóba, kirándulni, de a barátom élből elutasít minden ilyen meghívást. Ha megyünk valahova, azt saját pénzből kell tennünk vagy az Ő barátait kell meglátogatnunk. Aminek néha nagyon nonszensz legoldása lesz: pl. az unokatestvérem a négyszobás lakásába hívott Svácba és vállalta, hogy ingyen fuvaroz minket, ehhez képest az ő felszolgáló barátjához kellett kimenni, kanapén aludni és mindent saját pénzből finanszírozni. Vagy egy Erasmusos barátnőm hívott Lisszabonba ingyen szállással, de nem, nekünk hostelben kellett aludnunk.
Nem hülye, lehet gátlásos is, és büszke, lehet azt szereti ha maga ér el valamit mások segítsége nélkül.
De könnyű lehulyezni valakit amikor nem is ismerjük ugyebár...
Számomra eléggé gyerekesnek tűnik a pasid hozzáállása dolgaidhoz. Kisfiúk szokták tagadni, semmisnek nézni vagy bizonygatni, hogy egy lány nem lehet jó a sportokban, nem lehet izmos vagy erős.
Nem tudom, hogy ő sportol e vagy milyen alkata van de normális esetben örülnie, elismernie kellene tehetséged, képességed, adottságaid.
Másik dologban talán meg tudom érteni, szeretne ő is pretentálni valamit, hogy ne mindíg csak te szervezz mindent. Csak hát az ő lehetőségei másak, más az ismerettségi köre, így nem tud intézni kényelmesebb és jobb helyeket, pl. külföldi utazásaitok során.
Valószínűleg töri az egóját, hogy nálad a siker kulcsa.
"Nem hülye, lehet gátlásos is, és büszke"
Persze, az élrtékeli alul a kérdező teljesítményét is. Az6 i8lyenek leginkább hímsoviniszták. Nme bírják elviselni, ha bármiben is jobb náluk egy nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!