Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? A párom volt felesége kórházba került, magas vérnyomással, van egy gyerekük, a párom meg amint megtudta rohant a kórházba, hogy megnézze a volt feleségét, engem meg itthon hagyott a párom hogy el kell mennie, ez normális?
Legalábbis jó mókának tartja hergelni a népet hétvégén.
Nekem ez egyáltalán nem mókás, ha nem valami incel tette fel a kérdést.
Inkább undorító, hogy semmi empátia nincs a kerdezoben.
Nem tudom fordított esetben drága kérdező hogyan esne, hogy nem elég, hogy beteg vagy, aggódsz a sorsotokért, de le se t*jj a volt férjed miközben gyereketek van.
Ha az ex olyan sz@r alak lenne mint te kérdező biztos, hogy nem érdekelné egyikőjük sem
(se te, se a gyerek).
Kérdező oszzetehetned a kezeit és egy hála imát mondhatnal, hogy ilyen pasid van, aki nem haragtarto, felelősségteljes, nem 12 éves kisfiú szintjén viselkedik és főleg nem gép van a szíve helyett, mint neked kérdező!
Tényleg, szakíts vele, nem valo hozzád egyáltalán.
Mondjuk ha képtelen vagy rá remélem neki hamarosan megjon az esze és teketoria nélkül kivag!
Sosem lehet itt biztos abban senki, hogy éppen ki van a kérdés mögött. De sokan csak provokáció miatt kérdezgetnek itt, mert nekik mókás olvasni a felháborodott válaszokat.
Elfogadnám,mert beteg volt szegény és tisztában lennék azzal, hogy a gyermekuk elsőbbséget élvez hiába vagyok én is ott neki.
Még ha lenne is gyerekünk és a felesége lennék már akkor is akceptálnám, mert annak a másiknak is az apja!
Szinte biztos vagyok benne, hogy a nő párja nem csinál cirkuszt belőle, mert mondjuk világosan érti a helyzetet és biztos a párja erzeseiben felé.
Szerintem nyilvánvaló, hogy nálad ez a fő probléma, nem az ex vagy a gyermekük.
Csak ha meg ez a gond akkor kommunikálni kell az élettársaddal és ha nincs választás akkor akármilyen nehéz hagyd el, léteznek szingli gyermektelen pasik ugyebár, DE nem garancia, hogy velük is működni fog főleg ha nem a párod elhanyagolasa irántad az ok, hanem egyszerűen valójában te vagy a hunyó...
Te választottad. Nem hinném, hogy csak ez az egy pasi volt elég vonzó a szerelemhez. Mindenesetre nem kellene hisztis, irigy, féltékeny picsaként viselkedned, ha már bevállaltad vele a kapcsolatot. Ennyire egyszerű. Itt csak ez látható belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!