Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? A párom volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? A párom volt felesége kórházba került, magas vérnyomással, van egy gyerekük, a párom meg amint megtudta rohant a kórházba, hogy megnézze a volt feleségét, engem meg itthon hagyott a párom hogy el kell mennie, ez normális?

Figyelt kérdés

2022. nov. 26. 08:37
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
74%
Onzo egy ember lehetsz,isten mentsen az ilyenektol
2022. nov. 26. 09:47
 22/48 anonim ***** válasza:
84%
Nem normális, igazad van,neki még mindig az exe a fontosabb, te semmit sem jelentessz neki,sose leszel fontos én szakitanék ilyennel.
2022. nov. 26. 09:53
 23/48 anonim ***** válasza:
85%
Nem normális, de te sem vagy az hogy egy ilyen emberrel kìnlódsz évek óta.
2022. nov. 26. 10:00
 24/48 anonim ***** válasza:
71%
Fogadjunk, hogy nő vagy.
2022. nov. 26. 10:03
 25/48 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen esetekben, hogy a volt felesége beteg szerintem normális, hogy utánuk rohant.

Nem, nem csak a nő miatt, hanem a gyerekük miatt is kérdező!

Az már más tészta, hogy évek óta ezt csinálja, hogy ugrik nekik.

DE ezzel tényleg szamolnod kellett volna.

Mert amit írtál, hogy a nőnek nem sikerült romantikazni és a párod ment azt is meg lehet érteni hiába puffogsz.

Ugyanis ha az exnek nincs kire bízni a gyereküket akkor kinek szóljon?

Ennyire nem lehetsz érzéketlen és önző!

Ja, az vagy bocs.

Szerintem is jobb lesz, ha végre otthagyod a társad, mert tőled a legjobb, ha minden férfi (sőt barátnők) menekül.

Azt hiszed, hogy körülötted forog a világ, és hogy te elvezel első prioritást kb. minden helyzetben, mert kényes, gyerekes és szívtelen d*g vagy.

Tegyél nekik szivesseget és végre-valahára lépj ki életükből!

Szívesen :)

2022. nov. 26. 10:22
 26/48 anonim ***** válasza:
89%
Nem kötelező nézned, saját döntésed. Ha nem tetszik, akkor van még más pasas is a világon. Keress olyat, akinek nincsen gyereke mástól.
2022. nov. 26. 10:34
 27/48 anonim ***** válasza:
93%
24. Elolvastad a kérdést?
2022. nov. 26. 10:38
 28/48 anonim ***** válasza:
30%
Látod, Kérdező, előre megmondtam, milyen válaszokat fogsz kapni. Ne gyere ide megértésért.
2022. nov. 26. 11:05
 29/48 anonim ***** válasza:
79%
Nem teljesen normális, de sajnos esetek többségében ezzel jár, ha az ember, már elvált apukával/anyukával kezd. Keress szabad pasit, akinek nem kell a volt asszonyhoz rohangálni a kòrházba, aggòdik nyílván, mégiscsak a gyereke anyjáròl van szò, és ha teszem azt meghal az már az ő gondja is lesz, nem csak a gyereké.
2022. nov. 26. 11:11
 30/48 anonim ***** válasza:
25%
Azért mert te szerelmes lettél egy elvált pasasba, annak nem fog eltűnni a múltja, mert neked ez lenne a megfelelő. Ez nem így működik. Akkor vàllalj be egy ilyen kapcsolatot, ha tudod vàllalni a következményeit is sértődés nélkül. Ha ez nem megy, akkor nem ez a számodra ideális választás.
2022. nov. 26. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!