Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? A párom volt felesége kórházba került, magas vérnyomással, van egy gyerekük, a párom meg amint megtudta rohant a kórházba, hogy megnézze a volt feleségét, engem meg itthon hagyott a párom hogy el kell mennie, ez normális?
Ilyen esetekben, hogy a volt felesége beteg szerintem normális, hogy utánuk rohant.
Nem, nem csak a nő miatt, hanem a gyerekük miatt is kérdező!
Az már más tészta, hogy évek óta ezt csinálja, hogy ugrik nekik.
DE ezzel tényleg szamolnod kellett volna.
Mert amit írtál, hogy a nőnek nem sikerült romantikazni és a párod ment azt is meg lehet érteni hiába puffogsz.
Ugyanis ha az exnek nincs kire bízni a gyereküket akkor kinek szóljon?
Ennyire nem lehetsz érzéketlen és önző!
Ja, az vagy bocs.
Szerintem is jobb lesz, ha végre otthagyod a társad, mert tőled a legjobb, ha minden férfi (sőt barátnők) menekül.
Azt hiszed, hogy körülötted forog a világ, és hogy te elvezel első prioritást kb. minden helyzetben, mert kényes, gyerekes és szívtelen d*g vagy.
Tegyél nekik szivesseget és végre-valahára lépj ki életükből!
Szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!