Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? A párom volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? A párom volt felesége kórházba került, magas vérnyomással, van egy gyerekük, a párom meg amint megtudta rohant a kórházba, hogy megnézze a volt feleségét, engem meg itthon hagyott a párom hogy el kell mennie, ez normális?

Figyelt kérdés

2022. nov. 26. 08:37
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
23%
*volt párod
2022. nov. 26. 09:06
 12/48 anonim ***** válasza:
63%
Nagykorú, önmagát ellátni képes "gyerekek" esetén nem lenne indokolt hogy a kórházba rohanjon. De amíg a gyerek kiskorú, felügyeletre szorul, addig mindig fontos lesz az apának hogy az anya milyen egészségügyi állapotban van. Előfordulhat bármilyen betegség amikor egyik napról a másikra az apának át kell vállalni hosszabb távon a gyerek felügyeletét. Az meg a mindennapi élet tervezése szempontjából nagyon nem mindegy. Szóval ha nálad ezek kizáró tényezők akkor inkább ne kezdj olyan pasival akinek kiskorú gyereke van.
2022. nov. 26. 09:06
 13/48 A kérdező kommentje:
Neharagudj 7-es, de oké beleszerettem egy emberbe, akinek van gyereke és egy volt felesége, évek óta róluk szól a párkapcsolatom! És akkor szegény ők jobb ha megszabadulnak tőlem, már bocs' de én hol vagyok a storyba? Hol vagyok én a saját párkapcsolatokban, az elmúlt évek arról szóltak ha a nőnek nem jó a hétvége ugrik a romantika a párommal jön a gyerek, nem elég hogy a párom már volt házas, ezért nem akar házasságot sem mert a nő elbaszta, ezt is én szívom meg, de elfogadtam, minden testvérem már házas, csak bennem csalódott az anyukám, ezt el is mondta, és most nézzem végig ahogy a párom a volt feleségéhez rohangál, mindennap munka után, és látom rajta hogy ki van a volt felesége miatt, azóta romokban a kapcsolatunk, és már nem tudok türelmes se lenni, nekünk nem az a dolgunk egy párkapcsolatban hogy mindig mosolyogva elnyomjuk az érzéseinket csak azért mert egy másik nőnek már csinált egy gyereket a párom, megmondtam neki ha mégegyszer bemegy a kórházba a nőhőz akkor a kapcsolatunknak vége, telefonon érdeklődhet,
2022. nov. 26. 09:08
 14/48 anonim ***** válasza:
73%
Lehet agyvérzése van a nőnek árva lesz a gyerek ez meg ezen pampog. Mikozben nem is erdekli mi van vele. Minek mennél be? Vinnél narancsot banánt törődnél vele?
2022. nov. 26. 09:08
 15/48 A kérdező kommentje:
És a párom minek rohangál oda?
2022. nov. 26. 09:12
 16/48 anonim ***** válasza:
67%

Mert beki se mindegy hogy árva lesz e a gyerek es ő lesz a gyámja.

Vagy higy a saját gyerekének mi van az anyjával.

Lehet feloled anyud fel is fordulhatna. De emberek kozt ez nem igy megy

2022. nov. 26. 09:14
 17/48 A kérdező kommentje:
És ezt telefonon miért nem lehet megérdeklődni?
2022. nov. 26. 09:17
 18/48 anonim ***** válasza:
53%

Csak remélni tudom, hogy ez egy provokatív incel és/vagy nőellenes kérdés, mert komolynak durva lenne.

A párodnak elsősorban a gyereke az első, ezáltal amíg kiskorú, értelemszerűen a volt felesége egészségi állapota sem elhanyagolható. Emberileg a leghelyesebb döntést tette, hiszen így a gyerekének most szüksége van rá, a helyzethez képest biztonságra, megértésre és szeretetre, hiszen az anyukája kórházban van. Szüksége van a másik szülőjére, hogy érezze, számíthat rá.

Teljesen normális a párod reakciója, hiszen nem csak egy ex a sok közül, hanem a gyereke anyja és volt felesége, akivel egyszer azt hitte, leéli az éltetét.

Kicsit több empátia nem ártana, nem körülötted forog a világ. Gyerekes férfinél ilyenre pedig számítani kell.

2022. nov. 26. 09:22
 19/48 anonim ***** válasza:
71%
Mi lesz a következő? A szemétláda a gyerekével foglalkozik helyetted?
2022. nov. 26. 09:24
 20/48 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező! Nem akarlak megbántani, de ez már a századik kérdésed ezzel a problémával. Ez a felállás nálatok addig nem fog megváltozni amíg a gyerek 18 éves nem lesz. A sokadik kérdésed után ez már a vaknak is világos, de szerintem neked is.

Értem én hogy szerelmes vagy, csakhogy a szerelem NEM ELÉG egy párkapcsolathoz. A szerelemtől önmagában nem fog működni egy kapcsolat. Gondolom már kezdesz te is rájönni. Te hiába szereted őt ha ő bele van ragadva a múltjába és nem csak a gyereke miatt.

Az mindig is kötelessége lesz hogy a gyerekével törődjön, és ameddig kiskorú a gyerek addig "jár vele együtt" az exfeleség is. Egyszerűen kötelességük együttműködni a gyerek miatt.

Ha van még egy kis józan paraszti eszed, akkor ezt felméred és eldöntöd, hogy TE akarsz e ebben a felállásban egy ilyen párkapcsolatot.

Ha a pasid nem tud, vagy nem is akar kicsit másképp törődni a gyerekkel (úgy hogy amennyire lehet tartsa távol magát az exétől és alakítsanak ki egy szigorú rendet a gyerekkel kapcsolatban), akkor nem erőszakolhatod rá a te kívánságaidat.

A századik kérdésed után már mindenkinek egyértelmű hogy ez a helyzet nem fog változni.

Én a helyedben már össze sem jöttem volna vele, de ha már látod hogy mennek a dolgok és ez neked nem tetszik akkor saját magad érdekében szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha meg nem szakítasz, akkor fogadd el a helyzetet és a párodat is ezekkel a tulajdonságokkal.

De attól nem fog megváltozni semmi, hogy ide jársz panaszkodni.

Szakíts vele, mond el normálisan az indokaidat, és ha tényleg kellesz neki akkor teperni fog érted, és bevezet valami új rendszert a gyerekkel kapcsolatban, ami minden félnek megfelel. Mások is elváltak és sikerült nekik kialakítani egy jól bevált rendszert ami működik. Lehet hogy a te párodnak egy szakítás kell ehhez. Ha meg a szakítás után sem teper érted, akkor egyértelművé válik, hogy nem is működött volna.

2022. nov. 26. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!