Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? A párom volt felesége kórházba került, magas vérnyomással, van egy gyerekük, a párom meg amint megtudta rohant a kórházba, hogy megnézze a volt feleségét, engem meg itthon hagyott a párom hogy el kell mennie, ez normális?
Mert beki se mindegy hogy árva lesz e a gyerek es ő lesz a gyámja.
Vagy higy a saját gyerekének mi van az anyjával.
Lehet feloled anyud fel is fordulhatna. De emberek kozt ez nem igy megy
Csak remélni tudom, hogy ez egy provokatív incel és/vagy nőellenes kérdés, mert komolynak durva lenne.
A párodnak elsősorban a gyereke az első, ezáltal amíg kiskorú, értelemszerűen a volt felesége egészségi állapota sem elhanyagolható. Emberileg a leghelyesebb döntést tette, hiszen így a gyerekének most szüksége van rá, a helyzethez képest biztonságra, megértésre és szeretetre, hiszen az anyukája kórházban van. Szüksége van a másik szülőjére, hogy érezze, számíthat rá.
Teljesen normális a párod reakciója, hiszen nem csak egy ex a sok közül, hanem a gyereke anyja és volt felesége, akivel egyszer azt hitte, leéli az éltetét.
Kicsit több empátia nem ártana, nem körülötted forog a világ. Gyerekes férfinél ilyenre pedig számítani kell.
Kérdező! Nem akarlak megbántani, de ez már a századik kérdésed ezzel a problémával. Ez a felállás nálatok addig nem fog megváltozni amíg a gyerek 18 éves nem lesz. A sokadik kérdésed után ez már a vaknak is világos, de szerintem neked is.
Értem én hogy szerelmes vagy, csakhogy a szerelem NEM ELÉG egy párkapcsolathoz. A szerelemtől önmagában nem fog működni egy kapcsolat. Gondolom már kezdesz te is rájönni. Te hiába szereted őt ha ő bele van ragadva a múltjába és nem csak a gyereke miatt.
Az mindig is kötelessége lesz hogy a gyerekével törődjön, és ameddig kiskorú a gyerek addig "jár vele együtt" az exfeleség is. Egyszerűen kötelességük együttműködni a gyerek miatt.
Ha van még egy kis józan paraszti eszed, akkor ezt felméred és eldöntöd, hogy TE akarsz e ebben a felállásban egy ilyen párkapcsolatot.
Ha a pasid nem tud, vagy nem is akar kicsit másképp törődni a gyerekkel (úgy hogy amennyire lehet tartsa távol magát az exétől és alakítsanak ki egy szigorú rendet a gyerekkel kapcsolatban), akkor nem erőszakolhatod rá a te kívánságaidat.
A századik kérdésed után már mindenkinek egyértelmű hogy ez a helyzet nem fog változni.
Én a helyedben már össze sem jöttem volna vele, de ha már látod hogy mennek a dolgok és ez neked nem tetszik akkor saját magad érdekében szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha meg nem szakítasz, akkor fogadd el a helyzetet és a párodat is ezekkel a tulajdonságokkal.
De attól nem fog megváltozni semmi, hogy ide jársz panaszkodni.
Szakíts vele, mond el normálisan az indokaidat, és ha tényleg kellesz neki akkor teperni fog érted, és bevezet valami új rendszert a gyerekkel kapcsolatban, ami minden félnek megfelel. Mások is elváltak és sikerült nekik kialakítani egy jól bevált rendszert ami működik. Lehet hogy a te párodnak egy szakítás kell ehhez. Ha meg a szakítás után sem teper érted, akkor egyértelművé válik, hogy nem is működött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!