Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Annyira depissé kezdek válni attól, ahogy minnél többet olvasom ezt az oldalt. Látom mennyivel másképpen élnek mások. Vannak gondok mindenhol, de megoldások vannak rájuk azért. Az Én kapcsolatomban mégsincs semmi megoldásra alakalmas tanács sem a megcsaláson és az elváláson kivül semmi olyan megoldási lehetőségre utaló írás sugallása ami jobbá tehetné. Az emberek sok dologban közös tudatként ugyan úgy gondolkoznak. Eddig azt hitten így a normális az életeben ahogy van, de mióta itt látom a véleményeket, kezdek kifordulni önmagamból és keresni azt a pontot ahol mégis lenne lehetőségem egy mégjobb életre. Látom, hogy semmi nem normális nálam. Az a személy hitette csupán el ezt velem akivel együtt vagyok. Borzalmasan szomorú vagyok és csalódott. Nem tudom, hogy mit kéne tennem. Hogy építsem újjá a bizalmam, gondolataim.

Szeretnek beszélgetni valakikkel akik nem lehülyéznek vagy azt mondják, hogy hülye gyerek vagy!

2022. nov. 26. 06:43
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, látszólag nagyon is van baj a kapcsolatodban. Magányos vagy,a párod nem hallgat meg, hiszen azt gondolod, hogy nem is érdemes elmondanod, hogy mit szeretnél. Leszoktál arról, hogy bármit is kérj. Normális, ha emiatt nem érzed jól magad! Biztos, hogy az a jó megoldás, ha visszasöpröd a problémákat a szőnyeg alá, és azzal hitegeted magad, hogy majd a pótcselekvések meggyógyítják a lelked? Te alakítod a sorsod, neked is van jogod nemet mondani.
2022. dec. 1. 19:21
 32/42 A kérdező kommentje:

Persze. Nyílván ezzel tisztában vagyok, de az Én hibám is hisz mindíg is arra vagytám, hogy az Én kapcsolatom különleges legyen. Meg is kaptam. Az Èn kapcsolatom egy nagyon cuki lakótárs lett, akinek a ráadásul a nevén vagyok. :)

Tele van itt a fal jobbnál jobb és érdekes sztorikkal. Egyik sem még csak megközelítőeleg sem hasonlít az enyémhez. :)

Söprök egyet és majd elválik mi lesz belőle :)

2022. dec. 2. 06:42
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Meditálhatsz meg csinálhatsz akármit, le írhatod százszor is ide vagy papírra, bárhova, hogy de neked ez jó és boldog vagy, de a legnagyobb hazugságot magad élelem teszed.

Más embereket becsaphatsz, de ha magadat csapos be, hidd el, tudom, hogy az a legfájdalmasabb. Szerintem nem is merre elfogadni a saját belső hangokat, nem mersz szembenézni vele, hogy igenis ez nem olyan jó. Mert félsz, és/vagy mert az erős nem engedi.

De ennek súlyos ára van, ezért vagy/leszek depressziós hosszú tàvon. Eltűnik a szín az életedből, és minden szürke lesz, majd értelmetlen. Hiszen nem vagy boldog. Persze, le lehet élni így is egy életet.

Nyugodtan meditálj, elvileg annak pont az a lényege, hogy ítélet nélkül felismerd a saját érzéseidet.. de mint mondtam, ha szembeköpöd magad sokáig és elnyomod, az a fenti módon bosszulta meg magát. Sajnos tudom miről beszélek..

A döntés a te kezedben van, a te életed, folytathatom ugyanígy, ugyanilyen szinten és kimenetellel is, ha nem akarsz változtatni rajta. De akkor azt is tudod, hogy ha nem változtatsz, nyilván semmilyen problémád sem fog változni es minden marad így.

2022. dec. 2. 09:53
 34/42 anonim ***** válasza:
85%
Kedves Kérdező, mitől olyan különleges ez a kapcsolat, ha boldogtalan vagy vele és a párodat lakótársként jellemzed?
2022. dec. 2. 10:17
 35/42 A kérdező kommentje:

Kedves 33-as, Nagyon szép amit írsz és elgondolkodtam rajta.

Az az igazság amikor elkezdtem itt ezt az oldalt olvasgatni akkor jöttem rá, hogy az emberek gondolkodnak alapvetőleg hasonlóképpen, de ugyanakkor ugye különálló személyként másként, mivel mindenki más.

Nálunk a kapcsolatomban ami a normál másnál elképzelhetetlen és nem is neveznék annak vagy már rég kiléptek volna belőle. Nekem sem teljesen normális, de mivel nincs és nem is akarok lehetőséget keresni más fajta normákra, mivel akkor lennék igazán lelkisérült. Senkit nem is engednék be újra az életembe.

A magányom ami dühít csupán olykor. Pedig sok-sok emberrel vagyok körül véve. Az, hogy a párom ritkán enged magához közel, persze, hogy felháborít sokszor, de birkatürelemmel áldott meg az ég, meg a kor. :) és a remény hal meg utoljára. ;)

2022. dec. 2. 22:11
 36/42 anonim ***** válasza:

33 vagyok

Őszintén: a te szempontodból valójában teljesen lényegtelen bármilyen élethelyzetben, hogy mások mit tartanak jónak vagy rossznak. Nincs értelme hasonlítgatni másokéhoz az életünket. Pontosan azért, amit írsz: ami az egyiknek jó és boldoggá tesz, attól a másik szenved és mindig hiányt fog szenvedni. Ez ilyen, nem vagyunk egyformák, ezt be kell látni.

Ha ezt picit is végiggondolod, rájössz, hogy teljesen irreleváns mások véleménye és hozzállása, az egyetlen ami számít, az a tiéd. Te elégedett vagy? Ez számít. HA te magányos vagy a kapcsolatodban, akkor bizony ez az, ami számít. Teljesen mindegy, hogy a te helyedben a szomszéd JUlcsika boldog lenne, ha te ebben a helyzetben nem vagy az. Ez a te életed..

"Egyszerűbb" másokat követni, vagy hogy ők mondják meg a jó irányt, mi a "jó" neked, akár itt, akár közöséggi oldalakon, mitől kéne boldognak lenni.. Ezeket könnyen el is hisszük, aztán pont ugynaez fog történni, mint amit írsz: előáll egy állapot, hogy papíron sikeresnek, boldognak kéne most lennem, hisz minden megvan, de akkor miért nem vagyok?..

Hát pontosan ezért: mert mások hangját követed a sajátod helyett, az ő elvárásai szerint élsz.

2022. dec. 3. 09:51
 37/42 A kérdező kommentje:
33,36# Köszönöm a szavaid! Ha itt lennél, megölelnélek. Értelmes, okos valaki vagy. 🤗
2022. dec. 7. 05:27
 38/42 anonim ***** válasza:
6- "Seggfej vagy a hülye kérdésedért amúgy" - Kérdező, te vagy bajban és te kértél tanácsot, miért sértegeted, aki érdeklődik és segíthet?
2022. dec. 30. 11:41
 39/42 anonim ***** válasza:
Rohadt nagy segítség volt az a komment valóban. 😄
2022. dec. 30. 11:57
 40/42 A kérdező kommentje:

Kedves 38-as, először is: nem segítség ha besorol a drogosember kategóriába. Második pedig: azért hívtam így mert degradált ezzel. Harmadjára pedig: nem minősítés kértem hanem egy olyan kérdést tettem fel ami mélyen nyom lelkileg bár az egyik kedves válszoló tanácsa nagyon jól jött 33-é konkrétan, csak ennek tükrében nem sikerűlt elkezdenem semmit még, mert a napi élet ritmusa nem engedi. Még nem.

Negyedjére pedig senkit nem hívok kapásból dzsozsósnak, főleg, hogy nem is ismerem. Bár elgondolkodtató, hogy azok viselkedhetnek így. Lehet inkább az varázsolja el magát vele akivel a problémám van.

2022. dec. 30. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!