Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt?
Annyira depissé kezdek válni attól, ahogy minnél többet olvasom ezt az oldalt. Látom mennyivel másképpen élnek mások. Vannak gondok mindenhol, de megoldások vannak rájuk azért. Az Én kapcsolatomban mégsincs semmi megoldásra alakalmas tanács sem a megcsaláson és az elváláson kivül semmi olyan megoldási lehetőségre utaló írás sugallása ami jobbá tehetné. Az emberek sok dologban közös tudatként ugyan úgy gondolkoznak. Eddig azt hitten így a normális az életeben ahogy van, de mióta itt látom a véleményeket, kezdek kifordulni önmagamból és keresni azt a pontot ahol mégis lenne lehetőségem egy mégjobb életre. Látom, hogy semmi nem normális nálam. Az a személy hitette csupán el ezt velem akivel együtt vagyok. Borzalmasan szomorú vagyok és csalódott. Nem tudom, hogy mit kéne tennem. Hogy építsem újjá a bizalmam, gondolataim.
Szeretnek beszélgetni valakikkel akik nem lehülyéznek vagy azt mondják, hogy hülye gyerek vagy!
Egyébként kb tényleg ez a két véglet van. Az ember vagy olyannal van együtt, akivel nem illik össze (ez lehet kis vagy nagymértékű összeférhetetlenség) vagy olyannal, akivel nagyon.
Nyilván a kapcsolat alakulása is attól függ, mennyire passzoltok össze.
Nagyon régóta mondom, hogy a szerelmhez és a kapcsolathoz legalább annyira tudatosan kell választani, mint amennyire érzelmi alapon. Muszáj, hogy feltételeket szabj, hogy ne engedj bizonyos igényekbol, mert oké, hogy egy kapcsolatban kell néha kompromisszumot kötni, de egy jó kapcsolatra az jellemző, hogy keveset és olyat, amit nem eroszakolsz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!