Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Annyira depissé kezdek válni attól, ahogy minnél többet olvasom ezt az oldalt. Látom mennyivel másképpen élnek mások. Vannak gondok mindenhol, de megoldások vannak rájuk azért. Az Én kapcsolatomban mégsincs semmi megoldásra alakalmas tanács sem a megcsaláson és az elváláson kivül semmi olyan megoldási lehetőségre utaló írás sugallása ami jobbá tehetné. Az emberek sok dologban közös tudatként ugyan úgy gondolkoznak. Eddig azt hitten így a normális az életeben ahogy van, de mióta itt látom a véleményeket, kezdek kifordulni önmagamból és keresni azt a pontot ahol mégis lenne lehetőségem egy mégjobb életre. Látom, hogy semmi nem normális nálam. Az a személy hitette csupán el ezt velem akivel együtt vagyok. Borzalmasan szomorú vagyok és csalódott. Nem tudom, hogy mit kéne tennem. Hogy építsem újjá a bizalmam, gondolataim.

Szeretnek beszélgetni valakikkel akik nem lehülyéznek vagy azt mondják, hogy hülye gyerek vagy!

2022. nov. 26. 06:43
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el h nem felesleges! Inkább csak ront a helyzeten.
2022. nov. 27. 06:33
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj tombolva kiadnod. De a gondolataidat, a bajaid, azt igenis mond el annak akit érint. Állj ki magadért. Persze, alapvetően én is a pozitív szemléletet tartom előnyben, de ez nem azt jelenti, hogy hallgatni kell a bennünk zajló kételyekről/gondokról.
2022. nov. 27. 06:41
 23/42 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy de az. Felesleges.
2022. nov. 27. 06:41
 24/42 anonim ***** válasza:
Miért gondolod feleslegesnek?
2022. nov. 27. 06:42
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha lelki roncsot szeretnél magadból csinálni, akkor igen az.
2022. nov. 27. 06:42
 26/42 A kérdező kommentje:

Férfi. Szerintem mindent el is mondtam ezzel. :)

Nem az a tipikus jelleg. Ő is másabb az átlagnál. Legalábbis így gondolom. Ezért is engedem, hogy az Ő elvárásai szerint éljünk és történjenek a dolgok. Az viszont, hogy itt olvasgatva azt látom, hogy mi baromira másként teszünk MINDENT, ez tesz keserűvé. Hozzá tenném büszkén vagyok általában más. Nem vagyok bu.i. Hetero, mielőtt félre menne az infó. :)

2022. nov. 27. 07:26
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet h az, h az Ő elvárásai szerint élsz, a tiéd nem érvényesül?
2022. nov. 27. 08:13
 28/42 A kérdező kommentje:

Érvényesülök máshol. A szakmámban. Kicsit bonyolúlt leírni mi is történik nálunk. Az bizonyos csak, hogy egyedi a kapcsolatunk.

Éjjel sikerült amúgyis eldöntenem, hogy olya régóta, hogy mostmár jó ez így ahogy van. Majd ismét elkezdek csikungolni es színmeditációt csinálni és helyre billent.

2022. nov. 27. 08:30
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Azaz nem vagy boldog. Hát te tudod h megéri e
2022. nov. 27. 08:40
 30/42 A kérdező kommentje:
Majd amiket csinálok meggyógyítja a lelkem is és boldog leszek. ;) A boldogság önmagunkból fakad. Nem más által leszel az. Max az változtat ahogy hozzád álnak mind e közben.
2022. nov. 27. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!