Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok! Ti mit csináltok otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok! Ti mit csináltok otthon?

Figyelt kérdés

Ti mit csináltok otthon, otthon ülős napokon, délután munka után, vagy hétvégén amikor nincs jó idő, és nincs semmi program?

Mindketten csináljátok a saját dolgotokat, csináltok vmit közösen, vagy csak az én idő van?

2022. nov. 25. 15:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Én nyomom a gémet, az asszony meg ugyancsak elfoglalja magát valamivel.
2022. nov. 25. 18:13
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem foglalkozik veled mert nem szeret màr.....
2022. nov. 25. 18:55
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Együtt max takarítunk, Ő játszik a gépén amúgy, Én meg vakarom a seggem. Vagy elmegyek dolgozni inkább a szabadnapomon is. Jó móka.
2022. nov. 25. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
A 11-es válasz miért lett lehúzva? Tökéletesen a kérdésre válaszolt! Ne csináljunk már viccet a tréfából, vagy itt a pontozás arról szól hogy az adott személynek tetszik-e a válasz? Édes istenem...
2022. nov. 25. 19:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha nem csinálunk semmit, csak otthon vagyunk, akkor filmet nézünk, játszunk (társas vagy Xbox/ps), néha főzünk együtt, de az ritka, vagy mindenki csinálja, amihez kedve van, nem muszáj, és nem is lehet mindent együtt csinálni.
2022. nov. 25. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Most jelenleg kihasználjuk a gyerekmentes hónapokat, mert februártól hárman leszünk :)

De a baba tervezés előtt is ilyen volt a rutinunk, mint most. Kb egyforma volt a munkarendünk, +-egy vagy két óra eltolódás.

Tehát ő haza jön, picit számítógépezik, én addig olvasok, vagy főzök, baromságokat nézek youtubeon. Aztán vacsizunk, nézunk valami filmet, sorozatot, társasozunk, nyelvet tanulunk, kézműveskedünk, megmasszirozzuk egymást, beszélgetünk.

2022. nov. 25. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi sose ugyanúgy dolgozunk, vagyis pontosabban én mindig ugyanolyan időrendben dolgozom, ő váltott műszakban. Nagyban függ attól hogy éppen hogy dolgozik az, hogy mit csinálunk. De összességében az van, hogy főzünk mikor mindketten otthon vagyunk, aztán nézünk valami filmet, mindig megy valami youtube videó, sokszor van az is hogy ő ül a gépnél én az ágyon fekszem, és mindketten mást csinálunk, én pl videókat nézek a tv-n, ő meg olvasgat szörfölget, és közben beszélgetünk. Kettőnk közül én vagyok nagyon gamer, ő sokszor szokta kommentálni azt amit játszok. :D viszont, mindennap van egy két óra, mikor komoly beszélgetésbe kezdünk, amolyan filozofálást csinálunk, ez konkrétan órákig tart amíg bele nem fáradunk. Valamit látunk, vagy tanultunk, vagy a politikáról, legtöbbször a történelemről, kikérjük egymás véleményét morális dolgokról, és konkrétan vitatkozunk. De nem úgy, ahogy az emberek többsége, tehát nem veszekedünk, hanem megvitatjuk a dolgokat, és ha nem értünk egyet mégjobb, próbáljuk meggyőzni a másikat az ellenvélemenyről, normálisan. Tehát egy vitaest. :D ezt amúgy sok barátnőm "elirigyli" tőlem.

Illetve hétvégente sokszor megyünk a családhoz, vidékre anyósomhoz, meg testvéremékhez. Most is pl egy családi bulira készülünk.

10-éve vagyunk együtt, gyermekvállalásra készülünk.

2022. nov. 26. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
17-es vagyok még: az a kérdés, hogy sok énidőnk van-e vagy a legtöbbször az van? Van énidőm, de mivel a párom van hogy délutános, és akkor este jön haza, én meg este megyek dolgozni, így az egész délutánom szabad, én akkor énidőzöm legtöbbször. Ő is akkor, ha én éjszakás vagyok (és én állandó éjszakás vagyok) és ő délutános, tehát este szabad, és egyedül van itthon. Amikor mindketten itthon vagyunk már nem énidözünk álltalaban, mert már megvolt. Amikor valamit néz a gépen, vagy én valamilyen videót, álltalaban ő is félig nézi velem, és kommentálja is. Tehát nem hívnám énidőnek. Van olyan, amikor nézek egy konkrét filmet, ő a gépnél ül (ott van amúgy a széke, ilyen pihe puha gyógyszék, imádja, azért ül benne ennyit amúgy...) És 10-percenkent megállítom, hogy megbeszéljük a látottakat. :D amúgy ez talán így leírva elrettentő lehet, de most belegondolok ebbe a 10-évbe... Konkrétan állandóan beszélgettünk, mindig beszélgetünk.
2022. nov. 26. 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:
18. Mit csinál? Mit dolgozik?
2022. nov. 26. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!