Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Ti mit csináltok otthon?
Ti mit csináltok otthon, otthon ülős napokon, délután munka után, vagy hétvégén amikor nincs jó idő, és nincs semmi program?
Mindketten csináljátok a saját dolgotokat, csináltok vmit közösen, vagy csak az én idő van?
Most jelenleg kihasználjuk a gyerekmentes hónapokat, mert februártól hárman leszünk :)
De a baba tervezés előtt is ilyen volt a rutinunk, mint most. Kb egyforma volt a munkarendünk, +-egy vagy két óra eltolódás.
Tehát ő haza jön, picit számítógépezik, én addig olvasok, vagy főzök, baromságokat nézek youtubeon. Aztán vacsizunk, nézunk valami filmet, sorozatot, társasozunk, nyelvet tanulunk, kézműveskedünk, megmasszirozzuk egymást, beszélgetünk.
Mi sose ugyanúgy dolgozunk, vagyis pontosabban én mindig ugyanolyan időrendben dolgozom, ő váltott műszakban. Nagyban függ attól hogy éppen hogy dolgozik az, hogy mit csinálunk. De összességében az van, hogy főzünk mikor mindketten otthon vagyunk, aztán nézünk valami filmet, mindig megy valami youtube videó, sokszor van az is hogy ő ül a gépnél én az ágyon fekszem, és mindketten mást csinálunk, én pl videókat nézek a tv-n, ő meg olvasgat szörfölget, és közben beszélgetünk. Kettőnk közül én vagyok nagyon gamer, ő sokszor szokta kommentálni azt amit játszok. :D viszont, mindennap van egy két óra, mikor komoly beszélgetésbe kezdünk, amolyan filozofálást csinálunk, ez konkrétan órákig tart amíg bele nem fáradunk. Valamit látunk, vagy tanultunk, vagy a politikáról, legtöbbször a történelemről, kikérjük egymás véleményét morális dolgokról, és konkrétan vitatkozunk. De nem úgy, ahogy az emberek többsége, tehát nem veszekedünk, hanem megvitatjuk a dolgokat, és ha nem értünk egyet mégjobb, próbáljuk meggyőzni a másikat az ellenvélemenyről, normálisan. Tehát egy vitaest. :D ezt amúgy sok barátnőm "elirigyli" tőlem.
Illetve hétvégente sokszor megyünk a családhoz, vidékre anyósomhoz, meg testvéremékhez. Most is pl egy családi bulira készülünk.
10-éve vagyunk együtt, gyermekvállalásra készülünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!