Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok! Ti mit csináltok otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok! Ti mit csináltok otthon?

Figyelt kérdés

Ti mit csináltok otthon, otthon ülős napokon, délután munka után, vagy hétvégén amikor nincs jó idő, és nincs semmi program?

Mindketten csináljátok a saját dolgotokat, csináltok vmit közösen, vagy csak az én idő van?

2022. nov. 25. 15:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%

Vagy haveroknál vagyunk, vagy rokonoknál, vagy haverokkal valahol, vagy beülünk valahova, vagy intézünk vmit, ill egy rakat mindent, vagy mennénk pl tánctanfolyamra is de soha nem fér bele a rengeteg mindenbe.

A legritkábbak az olyan pillanatok hogy semmi nincs. Azaz en főzök mondjuk ő pesig elvan. Ez égész kapcsolatunk alatt csak 2 szer fordult eddig elő, de az a 2 alkalom meg veszekedéssel telt el. Szoval még akkor se ugy, hogy ne lenne semmi:D

2022. nov. 25. 15:43
 2/19 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem, mert mostanaban ugy erzem mintha csak lakotarsak lennek. Hazajovunk d.u munkabol, van velem 1 orat, majd 3 oratol estig jatszik. Maganyos vagyok, mondtam neki. Azt mondta foglaljam le magam. Nem arrol van szo hogy unatkozok csupan figyelemre vagyom. Es nem 1-2 nap telik el igy, mert azt megertem, én idő, stb. De jo ideje igy megy.
2022. nov. 25. 15:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Párom össze vissza dolgozik. Ritka, h délután nyugiba együtt vagyunk. Vagy sétálunk (van egy lányom meg nekem és neki is egy kutya) vagy esetleg barátokkal talizunk, belülünk enni...van amikor otthon filmezünk.

Együtt is főzünk ha úgy van.

2022. nov. 25. 15:50
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha megjön eszünk, ez kdhet 15-16 óra, aztán gépezik, vagy vmit javitgatunk a házon v bent; este dartsozunk, vacsi, fürdés, összebújva filmezés.
2022. nov. 25. 15:56
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Házimunka, kerti munka, főzés.

Ha van szabadidő akkor xboxozunk, nézünk valami filmet vagy sorozatot, társasozunk, olvasunk, beszélgetünk.

Minden nap csinálunk valamit együtt, az változó hogy külön is van-e valami. (Mostanában pl én olvasok egy könyvet, a párom meg nyomat egy játékot ami nekem nem igazán tetszett)

2022. nov. 25. 16:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A párom 17 óra körül jön haza. Kávezunk. Eszünk. Tévé. Ezek közben beszélgetés. Kutyasétáltatás. Újra tv. Majd fürdés , alvás. Ebben a sorrendben.
2022. nov. 25. 16:39
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk ami szent és sérthetetlen az a közös vacsora. Nagyon ritka hogy nem együtt eszünk. Hétköznap esténként munka után főzünk valamit együtt gyorsan, megesszük, aztán punnyadunk a kanapén, nézünk valamit a tévében amin általában el is alszunk. Hétvégén általában van program, de ha nincs akkor kicsit lustálkodunk, megcsináljuk a ház körül amit kell, sétálunk, kicsit videójátékozunk, közös főzés megint. De van amikor én olvasok, ő játszik vagy dolgozik. Sok közös tevékenységünk van, de nem esünk kétségbe akkor se ha külön csinálunk valamit.
2022. nov. 25. 16:43
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg sorozatot nézünk a Netflixen. Ha épp nincs ilyen sorozat, akkor Youtube videókat.

Szinte minden hétvégén főzünk is - ezt inkább ő csinálja, és én közben gépezek (közben beszélgetünk, ergo ez is egy közös időtöltés), de ha segíteni kell, akkor ugrom :)

Van én-idő is, amikor ő a szobában PS-ezik vagy podcasteket hallgat, én meg a gépnél játszom/rajzolok/tanulok rajzolni :)

2022. nov. 25. 16:45
 9/19 anonim ***** válasza:

Főzünk, eszünk, filmezünk, van amikor pl. Ő takarít én pakolom el a ruhákat. Én ha gyakorolok (zenés vagyok) ő néha alszik vagy edz. Külön és együtt is vannak programok.

Írod, hogy játszik. Régen ő is játszott, de valahogy egyik napról a másikra annyit mondott hogy neki túl sok idöt ez elvesz az életéből és inkább nem játszik többet. Azóta ritkán szokott vagy olyasmit amit ketten is birunk, bár én annyira nem vagyok oda az x boxért :D

2022. nov. 25. 16:49
 10/19 anonim ***** válasza:
61%
Együtt sütünk főzünk, vagy erotikázunk ilyen sexmasszázs, mantra stb., TVzünk összebújva, barátainkkal közös vacsi stb...
2022. nov. 25. 18:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!