Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen programokat, játékokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen programokat, játékokat szoktatok ti csinálni prárkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 4 éves kapcsolatban vagyok a barátnőmmel (én 22, ő 19) és most a 3. Honapja, hogy távkapcsolat van köztünk. 1600km (külföldre mentem dolgozni) választ el és majd ő is fog jönni kb 4 hónap mulva (autósiskola miatt).

Kezdem kicsit ellaposodónak érezni a kapcsolatunkat, mióta külön vagyunk, unalmas beszélgetések, nincs téma stb...

Kinek milyen ötlete lenne, videohívás keretein belül hogyan lehet kis új dolgot, változatosságot hozni a távkapcsolatba?

2022. nov. 24. 20:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezeken a válaszokon alapulva, a modern párkapcsolati bizalom tulajdonképpen nem is létezik xD.

Attól, hogy férfi vagyok, már én vagyok a fő potenciál hogy félrelépek? Milyen sztereotípikus vélemény ez?? Még esetleg megérteném, ha ismernétek az elettörténetem negyedét, de 4 mondatból ezt megállapítani még rosszabb mintha reddit stories-t olvasnok.

A beszélgetést meg nem unom, ezt félreértelmeztétek, csak kevesebb a verbális interakció, mint amikor szemtől-szemben beszélgettünk és ennek a végkimenetelét szeretném megelőzni.

9 válaszadóból csak 1 akart tanácsot adni, a többiek temetnek, ez szinte többet elmond mint egy közepes mértékű társadalomkutatás a mostani generáció életfilozófiájáról :)

2022. nov. 24. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
13%

Én nem temetlek, csak jókat röhögök a helyzeten.

2022. nov. 24. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Online szexet csináljatok, vannak ehhez eszközök is. Pótléknak jó, meg a kötődést fenntartani.

[link]

2022. nov. 25. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:
20%
Minden pasi felrelep egy ido utan,mert nem birtok a farkatokkal.
2022. nov. 25. 08:32
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó nem mindegyik, de kb. minden 3-5.

Azert ne essünk túlzásokba.

2022. nov. 25. 08:43
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

Úgy látom, valakit itt nagyon atbsztak, mint szrt a palankon.

Kisanyam, szedd már össze magad, azért, mert te olyan fickokkal jössz össze, aki a legyet röptében is, a többi nem lesz olyan. Jól kene tudni választani.

2022. nov. 25. 08:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!