Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi visz arra rá embereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz arra rá embereket, hogy amikor külön vagyunk csak rosszakat gyártsanak rólam?

Figyelt kérdés

Pl a párom folyamatosan kattog hogy lehet kihasználom, csalom, csetelgetek mögötte es ilyenekkel hívogat fel hogy magyarazatokat követel.

De pl mama ugyanez. Ha lemerült a telefonom, végig azon kattog hogy biztos letiltottam, nem foglalkozom vele nem szeretem, es mikor már tudunk beszélni le..sz.

Ez a nyuszika az ásóval típusú vicc, amikor végig morog magában a nyuszi, hogy elkérje ne kérje a sünitöl az ásóját, biztos nem adja ide, de lehet de nem, mire odaér meg elkezdi szidni a nyuszit hogyb+ az ásódat.

Sokan magukban alapvetően miért rosszindulatúak? Miért gyártanak fikcíokat?

(Mikor megszólal a telom h hív a barátom, már gyomoridegem van)

2022. nov. 24. 17:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nincs hatása a beszélgetésnek. Nem magukba néznek hogy fikciókat gyártanak, hanem engem hibáztatnak a fikcióik miatt.
2022. nov. 24. 18:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy gyomorideged legyen, egyszerűen mindkettőt elkerulod messziről.

Ha ők olyan rosszindulatúak mint írod akkor miért foglalkoznal velük?

Te adod nekik az esélyt a fikciokra hiszen vegighallgatod, adod alájuk a lovat közben meg kikeszulsz.

Le kell sz@rni őket és kész!

2022. nov. 24. 18:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Te így pörögsz és így agyalsz? Nekem is lennének kétségeim veled kapcsolatban.
2022. nov. 24. 19:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Azért agyalok, mert lenyelte. Ami meg robbanni fog.És talalkozni fogunk es irtam az ásós viccet.

Azaz már félek találkozni.

De ezt már mondta is, hogy biztos nem akarok találkozni. Én meg győzködtem, hogy de. Mivel itt sirtal h attol tartasz h kihasznallak, a kölcsönt is vissza akarom adni.

2022. nov. 24. 19:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Lenyelte= nem hallgattam végig.
2022. nov. 24. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem egeszen

Most egyutt vagytok vagy nem?

Mikor gondol rolad ilyesmit?

2022. nov. 24. 19:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durva:)
2022. nov. 24. 19:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!