Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet komolyan venni azokat akik itt azt hazudják, hogy ők SOSEM hazudnak a párkapcsolatukban?

Figyelt kérdés

Ők annyira végletesen unintelligensek hogy észre sem veszik a hazugságaikat? Vagy annyira erkölcstelenek hogy észreveszik, de azt hazudják hogy ők SOSEM (értsd évek alatt egyszer sem, jó szándékból sem, önkéntelenül sem, időhiányból sem, bármi probléma miatt sem) hazudnak.

Valószínű vegyesen a kettő együtt.

Esetleg egy géppel élnek együtt vagy ők maguk gépek.

Még egy tippem van: a párjuk olvassa az oldalt és ezért írják....

2022. nov. 23. 10:34
 81/91 anonim ***** válasza:
90%
De ebben mi arrogáns? Ez egy hasonlat.
2022. nov. 24. 16:08
 82/91 anonim ***** válasza:
94%

Jaj, ne foglalkozzatok már vele, a kérdező egy troll, vagy egy IQ-bajnok.

Azt nem tudja megkulonboztetni, hogy mi a hazugság és a fullentes.

És ide jött vergodni meg lehordani, belekotni mindenkibe, mert neki rossz kapcsolata van, ahol lassan még vizet sem ihat a párja előtt , mert szerinte a víz rossz.

És ő ha rá kérdez a párja, hogy mennyit ivott akkor hazudni fog ne hogy műsor legyen.

🤦‍♀️

2022. nov. 24. 18:36
 83/91 A kérdező kommentje:

82 Igen, ma is megkérdezte mennyit ittam mert drága a víz, mondtam hogy semmit, a munkahelyről hoztam palackban. A fűtésre is azt mondtam hogy hoztam haza palackban meleg vizet azzal fűtök :)

Utolsó, megpróbálom neki elmagyarázni mi a hazugság és füllentés közti különbség, remélem megérti, majd megmutatom neki a válaszaid :))

Nehéz lesz mert az IQ-m csak 30, neki 40, nem tudom mi lesz így velünk?

2022. nov. 24. 18:50
 84/91 anonim ***** válasza:
95%

Sajnállak, mert ha az egész családod ilyen, akkor nem csoda, hogy neked ez a normális, és párban is hasonlót választottál. Olyan vagy, mint a bántalmazott nők, akik nem tudják, milyen egy normális kapcsolat.

Az elején dicsekvésnek meg tökéletesnek "csúfoltad" az ilyen kapcsolatokat, de az az alap, hogy nem harapom le a másik fejét, ha az rosszul aludt. Nagyon abszurd ez a sztori.

2022. nov. 24. 18:59
 85/91 anonim ***** válasza:
93%
Igen Kedves Kerdező. Az előttem szólok mind jól írták a dolgokat. Az agyadban van a probléma. Vagy Te nem tettel fel jól a kérdésed és számodra ezért volt értelmetlem a sok ember válasza vagy alapból Te vagy az aki hülyiti itt a népet a saját hitével amiben senki nem vallja az igazadat. Tehát az van, hogy vagy beszélj, az az írj normálisan ahogy egy emberhez méltó vagy fogd be és vedd tudomásul, hogy mik azok a szabályok amik szerint egy NORMÁLIS ember él, tud létezni egy adott kapcsolatban. Ha vitázni meg szeretsz adj értelmes válaszokat, ne pedig egy kitérő fost. ;)
2022. nov. 24. 19:13
 86/91 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék veletek beszélgetni, majd tavasszal, amikor jobb kedvetek lesz. Én megtudtam amit akartam, ha valaki magára vette az érzelmi és értelmi intelligencia hiányát, nem is tudom. 2 dolog között vacillálok, az egyik az hogy nagyon helyes, vegye csak magára, a másik meg az hogy bocs. De igazából részben jogosnak érzem. De az egyik válaszoló szimpatikus lett. Viszont ti most már elég hülyék lettetek, kedves 2 pipás, értem hogy unalmas a munkád és szeretnél beszélgetni, de erre most én nem leszek alkalmas. Azért poénkodtam el az utolsó választ mert olyan hülyeség volt, hogy azzal úgysem lehet mit kezdeni. További jó infózást, légyszi ne süllyedj le a fejcsapkodós válaszoló szintjére :)

Bár ahogy nézem már lesüllyedtél, pl már megint hazudsz:

"senki nem vallja az igazadat" pedig volt aki egyetértett velem. Na ne hazudj, bár gondolom így jobban pörög az üzlet... Őszinte napokat kívánok nektek, de ne csak ám a másik szemében a gerendát.

2022. nov. 24. 19:50
 87/91 A kérdező kommentje:
Illetve több válaszoló is szimpi volt, mert van aki kezdettől az volt.
2022. nov. 24. 19:51
 88/91 A kérdező kommentje:
Ja összekevertem a szálkás mondást, szóval a másik szemében a szálkát, sajátjában a gerendát.
2022. nov. 24. 19:56
 89/91 anonim ***** válasza:

Egy olyan "ők vagyok aki sosem hazudik. Vagyis ahogy nem mondom el kereken a tényeket. A másik okos, úgyis tudja szavak nélkül is, hogy el kelljen bármit mondanom. Pl.; haza megy mert otthon pihentetőbb az alvás. (nagyon keveseknek így a normális) zavar drágám? Hazugság; áh dehogy baj. Persze, hogy menj, így jó. Magamban meg sírok, északákat forgolódtam ez miatt. Drágám, tök jó, hogy így alszunk sokkal pihetetőbb.

Hazudok végig, mert nem erre vágyom. Bár mostmár sok év eltelt. Már magam sem tudom mi az amire vagyok és épp ezért azt hazudom folyamatosan amit a másik hallani akar, csak azért, hogy neki jobb legyen. Ebben a cipőben úgy gondolom kevesen vannak benne. Azért mert egyedüli tevékenység az alvás ugyan, de teljesen megöl minden szikrát a párban amit szerintem nem lehet utána visszacsinálni.

Keresheted az önigazolást a kapcsolatodra, de biztos vagyok benne, hogy ugyan olyan fos mint az enyém, mert hazudnom kell, hogy így vagyok boldog miközben nem igaz. Van még egy ismerősöm akiknél ugyan ez a cipő van. És ott a társas együtt lakás van 25 év együttlét alatt. Élő példák ők is, hogy miért kell hazudni, hogy jó, amikor nem jó, mert eltávolodtak egymástól. Annyira, hogy próbálkoztak vele mert a pszihológus ajánlotta nekik és már nem tudják visszacsinálni. Űrességben élnek. Én közelítej afelé. Te kérdező, mamlasz vagy. Majd meglátod mi lesz a vége.

2022. nov. 25. 01:58
 90/91 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi hogy leírtad. Hát, nagyon sokféle ember van. Én nem ilyenekre gondoltam, hogy nem mondom el az igényeimet, mert pl én konkrétan, előbb-utóbb mindent de mindent elmondok, azt is amit mások elhallgatnak. Csak annyi hogy vannak helyzetek amikor bepánikolok hogy mi lesz, és kimentem magam egy tereléssel(füllentés?) időnyerés miatt. De ezekkel sosincs ártó célom. Illetve kicsit introvertált, jobban mondva szerintem vegyesen introvertált extrovertált vagyok, és ha valaki nagyon nyomul, eleinte mondom én hogy mik az okaim, a saját határaim, de további nyomulásra jön egy kimentés, kitérés. Viszont sosem hagyom annyiban a dolgot és ami rá tartozik azt elmondom kicsit később. Ami biztos, hogy nem tudok érzelmi hazugságban élni, legőszintébb az érzelmeimben vagyok, szerintem ebben bőven átlag felett vagyok őszinteségben. De igyekszem tanulni másoktól hogyan lehet érdeket érvényesíteni kimentések nélkül (igen ez a mamlasz-effektus lehet), és persze az is érdekel mi a norma, mert vannak olyan dolgok amik miatt tömegesen nekedesnek, és ezeket a normákat néha olyan nehéz megszokni, mert mindig kicsit változnak.
2022. nov. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!