Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet komolyan venni azokat akik itt azt hazudják, hogy ők SOSEM hazudnak a párkapcsolatukban?
Ők annyira végletesen unintelligensek hogy észre sem veszik a hazugságaikat? Vagy annyira erkölcstelenek hogy észreveszik, de azt hazudják hogy ők SOSEM (értsd évek alatt egyszer sem, jó szándékból sem, önkéntelenül sem, időhiányból sem, bármi probléma miatt sem) hazudnak.
Valószínű vegyesen a kettő együtt.
Esetleg egy géppel élnek együtt vagy ők maguk gépek.
Még egy tippem van: a párjuk olvassa az oldalt és ezért írják....
"Mondom kiderül a szitu ha azt mondod nem akarod elmondani, mert megkért hogy ne mondd el"
Lehet hogy nagyon reggel van, de ezt a mondatot nem tudom értelmezni 💀
Milyen szitu? Mi "derül ki"?
Előítéletes emberekkel haverkodni se szeretek, nem hogy párkapcsolatban lenni. Eszemben nem lenne a kedvükért hazudni.
"Amúgy akkor már írd le, mikor felismerted, hogy ha mondasz valami nyers szó szerinti valót, a végeredmény téves lesz (hazugság)"
Ezt megint csak nem igazán értem. Téves információt mondani megint csak nem feltétlenül hazugság, pl ha most azt mondom hogy szerintem Szomália nyeri a foci vb-t, aztán majd később kiderül hogy mégse az nem hazugság hanem tévedés.
Esküszöm nem értelek, hogy miért lenne szerinted kötelező hazudni a párunknak.
Szerintem nem tudod, mi a hazugság. Őszintének lenni nem azt jelenti, hogy egy közléskényszeres autista vagyok, aki kihány minden gondolatot.
Párkapcsolatban se a kicsi, se a nagy hazugságnak nincs értelme.
"Előítéletes emberekkel haverkodni se szeretek, nem hogy párkapcsolatban lenni. Eszemben nem lenne a kedvükért hazudni."
Ez pl az egyik különbség akkor köztünk. Nekem tetszik a konkrét előítéletes ember, mert amúgy megéri kibírni ezt a rossz tulajdonságát, még ha nehéz is vele néha.
Azonkívül gondolom sose volt olyan dolgod ami átlagtól eltérő, mert úgy egyszerű a normának megfelelően kommunikálni. Lehet ha lenne bármi átlagtól eltérő veled, észrevennéd, hogy jé, a párod előítéletes.
Amúgy támogatom azt hogy mindenki minél kevésbé legyen előítéletes.
Sok átlagtól eltérő dolgom van. Ez csak erősít abban hogy ne hazudjak. Minek húznánk egymás idejét olyannal akivel nem illünk össze?
Ott a pont az utoló hozzászolónál. A hazaugságokat lehet tetézni, de ha olyan valami van ami a másikanak rossz mert az igazságot takarja akkor is csak egy hazugság.
Pl.; nem járok bulizni(de elmegyek olykor iszok, csajokat szedek fel csak, hogy a lazulásként a saját egómnak jól essen, de megcsalás nem volt, max csók) vagy mit tudom én mi az hazugság ha nem mondja el a másik a párjának. Szabadságot kell hagyni a másikfelnek, de úgy, hogy tudjon róla és ne keveredjen szarba utána
na jó válaszolok erre ne maradjon így:)
"Milyen szitu? Mi "derül ki"?"
Helyzet: rohanunk valahová késésben vagyunk.
-aludtál 8 órát? (nem akarom megmondani hogy csak 5-öt mert aggódni fog)
válasz 1: -nem szeretném megmondani (ebből nyilván tudja hogy nem)
válasz 2: -igen kábé (időtakarékos megoldás)
válasz 3: Ne kérdezgess légyszíves ez az én dolgom ne aggódj semmi gond blablabla (Jó megoldás de nincs rá idő)
"aludtál 8 órát? (nem akarom megmondani hogy csak 5-öt mert aggódni fog)"
Megmondom, hogy nem, csak 3-at, azt is vergődve, olyan vagyok, mint a mosott szar.
Miért kéne ebben hazudni?
56
Na ez az a témakör ami olyan hogy abszolút nem erre gondoltam a kérdéssel. Hogy csak csók az megcsalás vagy mi van? Ki hova jár lazulni? Nem is értem. Na ilyen fel se merül.
Az a baj hogy a sok paranoiás ember ezt az egész őszinteség kérdéskört a megcsalás paranoiája miatt erőlteti. Ezért vannak idegben és nem tudnak már reálisan látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!