Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet komolyan venni azokat akik itt azt hazudják, hogy ők SOSEM hazudnak a párkapcsolatukban?
Ők annyira végletesen unintelligensek hogy észre sem veszik a hazugságaikat? Vagy annyira erkölcstelenek hogy észreveszik, de azt hazudják hogy ők SOSEM (értsd évek alatt egyszer sem, jó szándékból sem, önkéntelenül sem, időhiányból sem, bármi probléma miatt sem) hazudnak.
Valószínű vegyesen a kettő együtt.
Esetleg egy géppel élnek együtt vagy ők maguk gépek.
Még egy tippem van: a párjuk olvassa az oldalt és ezért írják....
#1. vagyok.
Kérlek szépen kérdező te kérdeztél okokat, hogy ki miért hazudhat...
Nevetséges vagy. 🤡
És nyilvánvaló, hogy a kapcsolat elején, randik alatt nem fogom megosztani velem az életem minden egyes mozzanatát, csak azok után, ha van köztünk bizalom.
De az nem hazugság...
Azt se tudod, hogy mit akarsz válaszként egyébként, mert a kérdés és a hozzaszolasaid is ellentmondanak egymásnak.
Inkább menj ebédelni és igyál egy kávét! :)
"nem mindent mondtam el úgy neki mint egy bizalmasnak"
Az továbbra se hazugság, ha valamit nem mondasz el. Én se mondom el a páromnak hogy az irodai székem szürke színű, mert kit érdekel? Ez nem hazugság.
"Hazudozni" az én szótáramban azt jelenti, hogy sorozatosan hazudni. Nem pont azt állítod, hogy mindenki többször is szokott hazudni a párjának?
#34-es egyetértek. Azért van különbség hallgatásnál aközött, hogy nem mondod el, mert még nem ismeritek annyira egymást, esetleg egyszerűen jelentéktelen az információ, és aközött, ha direkt elhallgatsz bizonyos dolgokat.
Egyébként nem rémlik, hogy hazudtam volna férjemnek. Olyasmiben sem, hogy megcsináltam-e valamit, vagy sem. Igazából ha akarnék se tudnék szerintem. Ismer annyira, hogy azonnal levágja, ha titkolnivalóm van. A meglepetésbulival is lebuktam, szóval... :D Meg őszinte leszek, túl nagy erőfeszítés számomra hazudni. Pláne, hogy még emlékezzek is utána, hogy mit hazudtam.... Ahhh. Lustább vagyok én ennél.
Amúgy nekem is ez, nincs energiám hazudozni otthon egyszerűen. :D
Épp elég az embernek szerintem, hogy a munkában és hasonló kötelező helyeken jó pofát vág mindenhez. Akarna a rosseb még otthon is színészkedni.
Szerintem attól függ miről van szó.
Vagy nem mondom el inkább és titok marad. Nem hazudok. Nem beszélek a témáról, hogy ne kelljen hazudnom. Ha valami úton módon kiderül valami akkor meg vallok, hogy megbocsájtást nyerjek. Megbeszélem ha a bűnöm kiderül és kalamajkát okozok, még nagyobb szarba kerülök. Tévedek? Én így cselekszem. Emberek vagyunk. Hibázunk. A szájunk arra van, hogy beszéljünk vele, az agyunkkal meg átgondolni, hogy hogyan tovább.
Szerintem az emberek többsége bizonyos hazugságokat nem tekint hazugságnak.
Gyerekként engem zavart, hogy anyum folyton hazudik, mert ha megkérdeztem, hogy hány óra, akkor erre azt mondta, hogy fél négy, miközben 3 óra 24 perc volt.
A társadalom ezt mégsem tekinti hazugságnak, nagyjából hibahatáron belül van.
Aki a párkapcsolatban nem “hazudik”, az ezeket a hazugságokat nem tekinti hazugságnak. Szerintem ettől nem unintelligensebb valaki. És feltehetően ha valaki megkérdezi, hogy te szoktál hazudni a párodnak? Akkor arra gondol, hogy szoktál-e olyasmiben hazudni, ami nem “természetes hazugság”.
Pl. Mindenki hazudik, amikor azt mondja, hogy ő x éves (mert x éves, y napos, z órás …). Mégsem rójuk fel neki, mert társadalmilag elfogadott, sőt hülyének néznénk, ha elkezdené kifejteni.
Ha valaki mindig azt mondja, hogy 5 perc múlva jövök és még csak most indul, akkor az szerintem nem az a hazugság, amiről egy ilyen kérdés szól.
Ha épp olyan kedvem van, akkor szoktam én is hazudni, hogy “beraktak a mosást”, de a hangsúlyból lehet tudni, hogy nem, vagy a tök hangos pakoló hangokból utána. Szerintem ez nem hazugság, mert tulajdonképpen nem akarom eltitkolni, hogy nem raktam be, inkább csak azt jelenti, hogy “jah, nem raktam be, de már rakom, te ne foglalkozz vele”.
Nem kifejezetten párkapcsolati hazugság, hanem egy (rossz) szokás, ami nem a párkapcsolatodat definiálja, hanem téged.
Igazából azért kérdeztem, mert szerettem volna érveket gyűjteni, pl van ilyen családtagom, és sikerült is. Tehát, ha én megkérdezem hogy hogy mondhatja épeszű ember hogy ő sohasem hazudik? Erre fel, mi történik? A nagy nem hazudósak elkezdenek agyba főbe hazudozni.
Rögtön csípőből, azt hazudják, hogy én azt a kérdést tettem fel, hogy miért nem lehet megrögzötten hazudozni :)))
Na és itt le is buktak. Hazudnak. Ennyi. Ha mára széthazudtátok magatokat, akkor pihenjetek le egy kicsit, nézzetek egy filmet, talán ott kevesebbet hazudnak mint ti. :) A néhány józan és jó fej válaszoló kivételével, őket felpontoztam, de hát hatástalan, itt egy akkora csorda egyforma hazudozógép van, hogy mégis rendesen pirosban maradtak. Pá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!