Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet komolyan venni azokat akik itt azt hazudják, hogy ők SOSEM hazudnak a párkapcsolatukban?
Ők annyira végletesen unintelligensek hogy észre sem veszik a hazugságaikat? Vagy annyira erkölcstelenek hogy észreveszik, de azt hazudják hogy ők SOSEM (értsd évek alatt egyszer sem, jó szándékból sem, önkéntelenül sem, időhiányból sem, bármi probléma miatt sem) hazudnak.
Valószínű vegyesen a kettő együtt.
Esetleg egy géppel élnek együtt vagy ők maguk gépek.
Még egy tippem van: a párjuk olvassa az oldalt és ezért írják....
Mint írtam, nem.
Válaszolnál? Miért kellene hazudnom neki? Ha nem szeret olyannak amilyen vagyok akkor fölösleges lenne vele lennem.
Ugyan már utolsó. Csak azért írogatod ezt hogy magadat fényezd. Ugyan mi értelme ennek? Rászántál legalább 5 percet hogy belegondolj, hazudtad e pl azt hogy jól vagy, hogy ne aggodalmaskodjon pl vezetés közben? Vagy azt hogy minden oké, hogy tudjon aludni? Fontossági sorrend.
Észre se veszitek, csak magatokat fényezitek. Komolytalan. Vagy nem éltetek együtt soha senkivel.
Miért fényezném magam? Hisz senki se tudja hogy ki vagyok. :D
Nem hazudok ilyenekről, tudja hogy általában rosszul leszek az autóban, fontosnak tartottam elmondani hogy ne akkor lepődjön meg amikor beüt a baj.
Elmondjuk egymásnak ha valami "nem oké", nyilván nem lefekvéskor hanem korábban, hisz mindketten időre kelünk, sajnos nem tudunk hajnalig dumcsizós pizsipartit rendezni.
Együtt élünk.
Őszintén nem értem, miért lenne jó hazudozni.
"hazudtad e pl azt hogy jól vagy, hogy ne aggodalmaskodjon pl vezetés közben? Vagy azt hogy minden oké, hogy tudjon aludni?"
Nem hazudtam ilyeneket. Miért tenném? Akarom, hogy tudja az igazságot.
Ez amúgy miért fényezés? Tök alap dolog, mint kezet mosni kaki után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!