Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ti ha elmennétek 2-3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti ha elmennétek 2-3 napos osztálykirándulásra és ha lenne barátnőtök akkor őt megcsalnátok akkor? Vagy ha az osztály rendez egy bulit elmennétek oda? Innátok is?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 20:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Olyan hülyék vagytok

Még kérdezni sem lehet már semmitse itt mert azt is csak leba$szák!

Főleg az ilyen hüŁye fa$zok amilyenek ti vagytok!!

2010. szept. 29. 20:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem kell rá válaszólni , elég volt ennyi is.
2010. szept. 29. 20:47
 13/19 Kamuuu ***** válasza:
Én nem értem ha tudod hogy nem csal meg akkor miért félsz hogy még is mi nem tudjuk hogy ő milyen én speciál nem csalánám meg...
2010. szept. 29. 21:05
 14/19 Kamuuu ***** válasza:
41%
csalnám*
2010. szept. 29. 21:05
 15/19 A kérdező kommentje:

hát sok ilyenről hallottam már ezért is...

de hátha vannak rendesek akik nem..

2010. szept. 29. 21:10
 16/19 Moszuke ***** válasza:
41%

hát csak ismered már a párod baszod.. mit vársz ettől a honlaptól. itt ilyenek garázdálkodnak mint én, hogy lecsapjak 1-1 kétségbe esett lélekre /rice

nem kell mellre szívni^.^

szeretlek ám.. mindenkit

2010. szept. 29. 21:12
 17/19 Kamuuu ***** válasza:
53%
Próbálj gondolni akkor pozitívan azt pl hogy nem fog mert szeret stb.. és akkor nem fogod magad ezen rágni:D de szerintem vannak még rendesek bár nem sokan:D de lehet hogy a te barátod pont rendes:D
2010. szept. 29. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:

"tudom hogy a barátom nem csalna meg de félek hogy mégis vagy nem tudom..."

Nem furcsa, hogy egy mondaton belül kétszer kerülsz ellentmondásba önmagaddal? Nekem az jön le, hogy nemhogy őbenne nem bízol, még saját magadban sem vagy biztos. Ezek után mire számítasz?

2010. szept. 29. 22:03
 19/19 A kérdező kommentje:

Kösz

nem kell több válasz

2010. szept. 30. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!